Noua colecţie ECCO SHAPE, o revoluție a femeilor moderne

ECCO_Shape

Dacă iubiți pantofii, și nu orice fel de pantofi, aflați că de curând, s-a lansat în România noua colecție ECCO SHAPE, în cadrul unui frumos eveniment și inspirit denumit SHAPE REVOLUTION, ce a avut loc în magazinul ECCO din Afi Palace Cotroceni.

Gazda evenimentului a fost Dana Paun, fashion editor AList și stilistul care a asigurat stylingul prezentării de modă a noiii colecții ECCO, încălțămintea cu formă inovatoare SHAPE gata pentru sezonul de toamnă și iarnă.

Încalțămintea ECCO a fost însoțită de ținute puse la dispoziție de brandul NISSA.

La eveniment au participat, alături de reprezentanți și cunoscători în domeniu, juranaliști, bloggeri și vedete, precum Andreea Esca, Eli Roman, Emma Zeicescu, Livia Graur și Dan Cruceru.

ECCO SHAPE

Colecţia noului sezon ECCO SHAPE prezintă o adevarată revoluţie pentru femeile care îşi doresc să poarte pantofi cu toc. Cu un design minimalist şi o tehnologie extraordinară de ultimă oră, colecţia ECCO Shape reprezintă un veritabil Style Revolution în care stilul şi confortul sunt asigurate în egală măsură.

ECCO_Shape

De fapt, întreaga colecţie ECCO a sezonului toamnă-iarnă 2016 salută o nouă eră a tehnologiei extrem de clară. În acest sezon, noul toc “magic” este în centrul atenţiei, cu un design care permite alungirea tocului de 75 mm cu un plus de 15 mm, devenind astfel un toc de 90 mm. Este un toc puternic, inspirat din energia ritmului alert al zilelor noastre şi din spiritul fashionistelor de astăzi.

Femeile moderne doresc să arate bine, iar noi înţelegem că este la fel de important să arate bine precum se şi simt, motiv pentru care am creat un toc cu adevărat inovator. Colecţia ECCO SHAPE este echilibrul perfect dintre stil şi confort. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat cu această colecţie”, a explicat Niki Tæstensen, Head of Concept Lab ECCO.

ECCO_SHAPE

Colecţia ECCO SHAPE

Proiectat pentru a ţine pasul cu nevoile de zi cu zi ale femeilor moderne, ocupate şi pasionate de modă, fiecare model de toc din noua colecţie ECCO SHAPE are o cavitate care coboară călcâiul piciorului în interiorul pantofului. Acest lucru permite tocului de 75 mm să “crească” cu un plus de 15 mm pentru a oferi femeilor un toc de 90 mm extrem de elegant şi de confortabil, în aceeaşi măsură.

ECCO SHAPE 75 Pointy în culoarea nisipului este pantoful care oferă un aspect modern eleganţei tradiţionale. Acest model clasic cu vârful ascuţit este inspirat din stilul anilor ’70 şi este creat din piele cu imprimeu de şarpe. Acest pantof sofisticat poate fi uşor asortat cu clutch-ul.Pantofi eleganti dama ECCO Shape 75 Pointy (Sand)_549.90lei

ECCO SCULPTURED Day realizat din piele imprimată în relief cu aspect de şarpe pe faţă şi cu piele netedă ECCO Moonstone pe spate. Acest plic atemporal este piesa vibrantă ce întregeşte ţinuta de zi cu zi şi totodată oferă eleganţă şi stil oricărei ţinute de seară.Pantofi eleganti dama ECCO Shape 75 cu textura de piton (Negri)_579.90lei

Pantoful negru elegant ECCO SHAPE 75 Pointy care se leagă pe gleznă este în stilul MaryJane, stil atât de popular în rândul femeilor în anii ’20. Asortează această pereche de pantofi cu geanta ECCO SCULPTURED pentru a exprima eleganţa desăvârşită. Cu un design minimalist, această geantă este confecţionată din piele moale şi netedă, poate fi purtată şi ca un plic supradimensionat asortat perfect la ţinutele de seară.

Pantofi eleganti dama ECCO Shape 75 Pointy (Negri)_549.90lei

Botina neagră cu toc ECCO SHAPE 55 este confecţionată din piele moale cu un aspect de imitaţie de şarpe piton. Tocul de 55 mm prezintă o opţiune excelentă pentru ca această botină să fie purtată pe tot parcursul zilei, în timp ce forma elegantă îi dă aspectul potrivit pentru întâlnirile de seară.

Botine elegante dama ECCO Shape 55 (Negre)_679.90lei

Noua colecţie ECCO Shape este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Botine elegante dama ECCO Shape 35 (Sand)_619.90leiMie îmi place în mod deosebit această colecție care îmbină în mod fericit calitatea și confortul cu eleganța. Voi ce părere aveți?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *