Noua colecție JYSK pentru terasă și grădină

JYSK-Colectia de gradina

În cadrul unui eveniment relaxat ce a avut loc la Clubul Diplomatic, JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, și-a lansat noua colecție de mobilier pentru grădină, care cuprinde piese moderne, cu design nordic, create să satisfacă toate gusturile, în ton cu ultimele tendințe.

Gama de mobilier de grădină de la JYSK se remarcă prin designul minimalist și materialele de calitate și este foarte ușor de întreținut, fiind realizată din materiale rezistente la umiditate: metal, petan, lemn masiv și lemn artificial. Accesoriile și decorațiunile urmează patru tendințe generale de decorare interioară: Dark Deco, Cultural Roots, Urban Jungle și Industrial North.

© Mihnea Ratte

Dark Deco este un stil extravagant, care se remarcă prin tonurile închise, textile din materiale elegante precum catifeaua și obiecte decorative realizate din marmură, cupru mat și sticlă.

Cultural Roots scoate în evidență rădăcinile culturale, un stil relaxat, feminin, obiecte cu aspect neprelucrat și accent pe motive etnice.

Urban Jungle exprimă jungla urbană, un stil exotic, în care natura se mută în interior.

Industrial North este expresia nordului industrial, un stil brut și minimalist, cu un aspect rece, dar elegant.

© Mihnea Ratte

„Ideea de la care plecăm este să le oferim clienților piese moderne și care nu necesită întreținere, realizate din materiale de calitate, cu un design inovator, cu ajutorul cărora pot transforma terasa sau grădină într-o oază de liniște sau un loc ideal pentru petreceri cu prietenii sau cine târzii în familie. Astfel, pot profita de fiecare zi cu vreme bună, fără să se preocupe de strânsul scaunelor când plouă, deoarece mobila pentru grădină e concepută special pentru a oferi tot confortul unei sufragerii, dar în același timp pentru a rezista în mediul exterior. În Danemarca, țara de origine a brandului nostru, vara înseamnă mult timp petrecut în grădină, în aer liber, în natură. De aceea, pentru danezi este important ca spațiul exterior să fie primitor, confortabil și plăcut”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

© Mihnea Ratte

Noua colecție JYSK este disponibilă în mai multe mărimi, culori și materiale, atât ca seturi standard care includ mese și scaune, cât și în varianta modulară, ceea ce permite flexibilitate în organizarea terasei sau grădinii. De exemplu masa UBJERG și scaunele VARMING sunt ideale pentru a transforma spațiul exterior după gustul și dorințele fiecărui membru al familiei, într-un mod original, cu o notă caracteristic scandinavă. Gama include seturi lounge, seturi de grădină, seturi bistro, șezlonguri, hamace, pavilioane de grădină, balansoare, ghivece, cutii de depozitare.

© Mihnea Ratte

În plus, pentru tușa finală, noua colecție include și lămpi sau felinare de diverse mărimi, forme și culori, care răspund, cu siguranță, imaginației și nevoilor fiecărui client. La JYSK România găsiți mereu idei pentru casă și grădină și piese originale create în ton cu cele mai recente tendințe din domeniu.

© Mihnea Ratte

Mai mult decât atât, circa 80 de procente din tot lemnul utilizat pentru mobila de grădină are certificare Forest Stewardship Council (FSC®). Cele 20 de procente rămase constau din mobilier din tec. FSC este o organizaţie non-profit recunoscută pe plan internaţional, în ale cărei păduri nu sunt tăiaţi mai mulţi copaci decât pot fi înlocuiţi în mod natural, ceea ce împiedică exploatarea excesivă. În acelaşi timp, animalele şi vegetaţia sunt protejate, iar persoanele care lucrează în pădure primesc instructaj, echipament de siguranţă şi un salariu decent.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

© Mihnea Ratte

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza “Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

© Mihnea Ratte

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum Beucurești, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Cum vi se pare noua colecție? S-ar potrivi piesele de mobilier în grădina voastră?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *