Noua gamă Dove Men+Care Cool Fresh, un plus de putere

Dove Men+Care Cool Fresh KV

La capitolul produselor de care ai nevoie pentru o îngrijire superioară Dove Men+Care îți vine în ajutor și lansează noua gamă Cool Fresh, ideală în special pentru zilele călduroase. Datorită senzației răcoritoare, te simti fresh și ai parte de doza de prospețime și energie de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.

Ai întotdeauna grijă de cei dragi ție, le ești alături și îi susții de fiecare dată când au nevoie. Ești conștient că pentru a îți îndeplini cu succes această misiune trebuie să fii mereu cea mai bună versiune a ta. De aceea, ești mereu în formă, acorzi importanță imaginii tale, ești atent la detalii și îți alegi cu responsabilitate produsele de îngrijire personală. Și pentru că ai norocul să trăiești în era informației și ai mereu acces la noile tendințe și tehnologii reușești ușor să faci cele mai corecte alegeri.

Dove Men+Care Cool Fresh Spray 150mlGama conține deodorante disponibile în mai multe variante (spray, stick și roll-on) și gelul de duș disponibil atât în varianta de 250 ml, cât și în cea de 400ml.

Dove Men+Care Cool Fresh Stick 50mlDatorită tehnologiei MicroMoisture, special creată pentru a răspunde problemelor pielii uscate, gelul de duș Dove Men+Care Cool Fresh te protejează împotriva deshidratării și îți lasă pielea mai sănătoasă și mai puternică.

Dove Men+Care Cool Fresh Shower Gel 250ml

Antiperspirantele Dove Men+Care Cool Fresh sunt singurele care conțin formula cu ¼ agenți de hidratare ce îți protejează activ pielea subrațului împotriva iritațiilor și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore.Dove Men+Care Cool Fresh Roll-on 50ml

            Prețuri:

  • Gel de dus Dove Men+Care Cool Fresh 250 ml – 11.10 lei
  • Deodorant antiperspirant spray Dove Men+Care Cool Fresh – 11.86 lei
  • Deodorant antiperspirant stick Dove Men+Care Cool Fresh – 11.86 lei
  • Deodorant antiperspirant roll-on Dove Men+Care Cool Fresh – 11.86 lei

Pentru un plus de putere, alege îngrijirea Dove Men+Care!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *