Noua gamă Hydra Végétal de la Yves Rocher

Dacă tenul tău este afectat de schimbările de temperatură din această perioadă, încearcă noile formule din gama Hydra Végétal cu peste 90% ingrediente de origine naturală, pentru un ten profund hidratat timp de 48 de ore, pentru că Yves Rocher Romania dedică luna martie îngrijirii tenului!

Poți exprima sute de emoții, însă tenul tău este unic! Respectă-l, hidratează-l și nu uita că un ten hidratat este un ten fericit. În formula noii game Hydra Végétal, apa din celulele plantei Edulis ajută tenul să-și mențină hidratarea la diferitele niveluri ale pielii și să elibereze apa printr-o acțiune continuă derulată pe parcursul a 48 de ore.

Edulis, planta suculentă, provine dintr-o filieră vegetală durabilă, este cultivată prin agricultură bio în câmpurile mărcii Yves Rocher din localitatea La Gacilly, în deplin respect pentru Oameni și Planetă. După 6 luni de cultivare în seră, lăstarii delicați ai plantei, bogați în apă celulară, sunt recoltați înainte de înflorire. După extracție, un proces natural de 5 etape permite obținerea apei din celulele plantei Edulis.

Noua gamă Hydra Végétal pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile și nu conţine silicon și coloranţi.

Pentru ca o formulă să corespundă principiilor Cosmétique Végétale® Yves Rocher, este necesară alăturarea unui activ vegetal și a unei

serii de ingrediente ce completează eficacitatea activului, pentru o acțiune imediată asupra tenului și un efect pe termen lung. Acest mix conferă totodată senzorialitate formulei.

Noua gamă Hydra Vegetal cuprinde:

⇒ Cremă cu textură de gel

⇒ Cremă pentru hidratare intensă 48 de ore. Hidratare continuă 48 de ore*

⇒ Gel cremă pentru hidratare intensă 48 de ore. hidratare continua 48 de ore*

⇒ Lapte demachiant hidratant. demachiaza și improspateaza tenul.

⇒ Gel de curațare pentru prospețime. curața și improspateaza tenul.

⇒ Gel exfoliant hidratant. exfoliaza și improspateaza tenul.

⇒ Gel hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor

Începând cu luna aprilie, gama Hydra Végétal va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă.
Din luna iunie,  vei regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială.

Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire Hydra Végétal!

Câteva trucuri pentru un ten hidratat:

Nu face baie cu apă prea fierbinte. Apa fierbinte usucă pielea. Aceasta degresează pielea și îndepărtează mai mult decât apa caldă sau rece sebumul, care prin filmul hidrolipidic, permite prevenirea deshidratării pielii.

Hidratează-te bine înainte şi după ce călătoreşti cu avionul Într-un avion, umiditatea relativă este de aproximativ 20% sau mai puțin. Așadar suntem departe de zona de confort, care este aproape de 50%! De aceea, pielea se usucă.

În luna martie, descoperă în magazinele Yves Rocher și pe site-ul www.yves-rocher.ro noile formule ale noii game Hydra Végétal!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *