Noua gamă Plaisirs Nature de la Yves Rocher, răsfăț la superlativ

yvesrocher_luminita_boncafe

Într-o atmosferă relaxantă, așa cum ne-a obișnuit, Yves Rocher a lansat noile colecții Plaisirs Nature, cu arome noi și îmbietoare. Créateur de la CosmétiqueVégétale® – Yves Rocher a creat combinaţii inedite pentru noua gamă de îngrijire a corpului și igienă. De la plăcerea simţurilor până la senzaţia de bine a corpului, au luat naștere asocieri botanice inedite, relaxante și energizante: Floare de Portocal, Lavandă, Petit Grain și Mandarină, Lămâie, Cedru.

Plaisirs Nature  cuprinde peste 50 de produse de excepţie ce oferă stare de bine în fiecare zi. Texturile produselor sunt inedite: geluri de duș gomante cu seminţe 100% din fructe, uleiuri de duș, săpunuri exfoliante, creme delicate și exfoliante pentru corp, uleiuri pentru corp și masaj, ape de toaletă cu efecte binefăcătoare, cuburi efervescente pentru baie:

  • Colecţia Floare de Portocal – Lavandă – Petit Grain

Pentru relaxarea corpului și spiritului, Yves Rocher a ales asocierea dintre Lavandă și Mure. Obţinut prin distilarea vaporilor de apă ai tulpinilor florilor recoltate în timpul verii, uleiul esenţial de Lavandă este recunoscut pentru favorizarea relaxării. Notele sale florale, fine și pudrate, asociate cu delicateteţea generoasă a Murelor, oferă o senzaţie intensă de bine și de relaxare profundă.

mure

  • Colecţia Migdală – Floare de Portocal

Pentru a vă oferi un moment de relaxare și seninătate, Yves Rocher a selecţionat extractul de Măsline, pentru evocarea sa plină de strălucire și uleiul esenţial Petit Grain, originar din bazinul mediteranean. Obţinut prin distilarea frunzelor și crenguţelor de Portocal Amar, uleiul esenţial Petit Grain este utilizat în mod tradiţional pentru proprietăţile sale relaxante recunoscute. Parfumul său agreabil, cu note florale și vivifiante, ajută la eliberarea spiritului, pentru un moment de relaxare și serenitate.

migdala

  • Colecţia Mandarină – Lămâie – Cedru

Yves Rocher a selecţionat Coriandrul, recunoscut în mod tradiţional pentru proprietăţile sale tonifiante. Uleiul esenţial de Coriandru își regăsește toată bogăţia în inima fructelor rotunde și crocante ale plantei cu același nume. Aroma sa florală, condimentată și prospeţimea ușor picantă și revigorantă, completate de notele colorate și vibrante de Mango vă poartă în mijlocul elanului de vitalitate ce vă stimulează simţurile.

manda

  • Colecţia Zmeură – Mentă

Yves Rocher a selecţionat esenţa de Mentă pentru notele ale aromatice, care insuflă un val de prospeţime intensă. Veritabil intensificator de energie și vitalitate, contribuie la redarea tonusului. Prospeţimea sa revigorantă, subtil asociată cu notele acidulate de Zmeură dau naștere unui cocktail plin de strălucire și dynamism.zmeura

  • Colecţia Lămâie – Busuioc

Sub soarele Mediteranei, Yves Rocher a selecţionat esenţa de Lămâie, pentru notele sale stimulatoare și energizante. Vivacitatea accentelor sale citrice, tonfiante și spontane evidenţiază prospeţimea efervescentă și plină de viaţă. Botaniștii Yves Rocher au asociat-o cu notele aromatice revigorante și revitalizante ale Busuiocului. Împreună, vă luminează dimineţile cu efectele lor binefăcătoare.lamaie

  • Colecţia Vanilie Bourbon – Nucă de Cocos

Yves Rocher a selecţionat Nuca de Cocos cu aroma sa dulce, delicioasă, ce oferă pielii seducţia sa senzuală și subtilă… O atingere plină de savoare încălzită de note solare sublime, cu accente lemnoase și delicate.

cocos

Acestea sunt noile colecții Plaisirs Nature, încă nu m-am putut hotărî pe care s-o aleg!

Majoritatea produselor Plaisirs Nature conţin peste 97% ingrediente de origine naturală. Fiecare ambalaj din gama Plaisirs Nature a fost redefinit, respectându-se demersul de eco-concepţie. 100% dintre produsele utilizate sub duș sunt ușor biodegradabile (teste în laborator).

Produsele din gamele Plaisirs Nature sunt disponibilie aici, alături de promoții atractive și alte surprize minunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *