Noul ESCADA Sorbetto Rosso

În fiecare primăvară, ESCADA lansează o aromă în ediție limitată, care ne duce cu gândul la vacanță. Anul acesta, noua apă de toaletă ESCADA SORBETTO ROSSO evocă adevăratul spirit al coastei Amalfi din sudul Italiei, printr-un amestec unic de fructe de pepene roșu, sare de mare și citrice dulci.

Coasta Amalfi este o destinație importantă de vară din sudul Italiei cu plajă, bărci și un peisaj plin cu pomi fructiferi parfumaţi. Dacă priveşti dincolo de strălucirea legendară a Amalfi la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulce, ca o briză răcoritoare a mării care sărută pielea îmbibată de soare.

ESCADA SORBETTO ROSSO este un parfum floral-fructat, proaspăt, citric-dulceag, a cărui aromă te duce cu gândul la malul unei mări turcoaz, sub razele unui soare blând, cu un cocteil alături, cu umbreluță și o felie de pepene roșu alături.

Notele de vârf ale parfumului sunt de pară, citrice și arome marine, pentru ca în scurt timp simți din plin aroma racoritoare, dulceagă și aromată a pepenelui roșu.

Pielea incinsă de soare începe treptat să se răcorească în aroma notelor de final, de pralină, ambră și mosc.

Noul ESCADA SORBETTO ROSSO evocă spiritul adevărat al Amalfi printr-un amestec unic de pepene roșu și sare răcoritoare pentru o amintire delicată a verii sud-italiene. Parfumul surprinde prospeţimea extremă a pepenelui roșu.

ESCADA SORBETTO ROSSO este disponibil în variante de 30, 50 , 100 ml Apă de Toaletă, la prețuri de respectiv 197 lei, 281 lei și 360 lei.

Ideea cheie a parfumierului a fost aceea de a accentua aroma pepenelui roșu folosind un ingredient inspirat din aroma acestuia (pepene roșu) şi puterea acvatică a ingredientului Calone.

Vei fi transportată instantaneu spre o destinație însorită și vei primi emoția caldă și senzațională pe care o aduce vara. Încearcă-l, în parfumerii!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *