Noutăți de la Guerlain: Fall Collection 2016

Guerlain_fall_collection2016

Toamna se apropie cu pași repezi și este bine să știi ce look să adopți pentru acest sezon. Pentru toamna 2016, Guerlain recomandă 6 palete cu nuanțe armonioase și foarte chic pentru ploape, eyeliner pentru evidențierea ochilor și culoare pentru buze senzuale.

►Palette 5 Couleurs, MUST HAVE pentru ploape

Farduri de ploape esențiale pentru a-ți crea look-ul dorit, potrivit pentru orice ocazie, ținută și stil.

Guerlain, alchimist al culorilor și expert în pulberi, a proiectat fiecare paletă cu texturi mate, satinate și metalice, îmbogățite cu pigmenți care reflectă lumina pentru un finish captivant.

Ușor de folosit, paletele conțin o nuanță pentru a ilumina ploapele, 2 tonuri naturale pentru a spori subtil privirea și 2 tonuri pentru a intensifica și oferi profunzime machiajului.

Ambalajul specific eleganței Guerlain găzduiește 2 aplicatoare ușor de folosit, pensulă și burete, pentru ca fiecare femeie să-și exprime propria viziune și creativitate când își îmbracă ploapele.

Guerlain_fall_collection2016 Guerlain_fall_collection2016 Guerlain_fall_collection2016 Guerlain_fall_collection2016 Guerlain_fall_collection2016 Guerlain_fall_collection2016Preț: 300 lei

►Eyeliner L’Art du Trait, PRECIZIE & ULTRA NEGRU

Adoptă acest produs esențial și clasic pentru un look feminine!

Ușor de manevrat datorită aplicatorului ultra precis, cu vârf lung și ascuțit, îți permite să-ți conturezi perfect ochii, trasând cu ușurință linia de la baza genelor.

Guerlain_fall_collection2016

Preț: 185 lei

►KISSKISS Lipstick, pune accent pe zâmbetul tau

Ruj cu textură cremoasă, conferă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.

Guerlain recomandă 2 nuanțe noi, Fall în Nude și Fall în Red, purtabile dimineața și/sau seara, în perfectă armonie cu fardurile de ploape. N-ai cum să dai greș!

Guerlain_fall_collection2016

Guerlain_fall_collection2016

Preț: 185 lei

Colecția va fi disponibilă în magazine de la 1 septembrie.

Rujurile KissKiss de la Guerlain sunt preferatele mele dintotdeauna și parcă simt pe buze textura cremoasă și văd în oglindă buzele frumos colorate cu noul Red Fall! 🙂

Vouă ce produs din această colecție vă place cel mai mult?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *