Noutăți de la PUPA MILANO

PUPA MILANO ne surprinde cu un nou ruj lichid transformator, WOW! LIPSTICK,  un produs absolut nou și surprinzător care trece de la un finish metalic-mat, la unul de efect glitter sclipitor , în doar câteva simple gesture, iar în materie de make-up lansează Vamp! VAMP! ALL IN ONE MASCARA, un rimel ce poate combina rezultatul de make-up cu promisiunea unui tratament de întărire a genelor.

WOW! LIPSTICK – Ruj Lichid Transformator

Tehnologiile inovatoare de ultimă generație oferă experiențe inedited și pentru machiajul buzelor, atât în timpul aplicării, cât și în aspectul culorii!
Pupa, dintotdeauna sinonim al culorii și inovației, prezintă astăzi primul său ruj “transformator”, WOW! LIPSTICK

O propunere inedită, ce mizează pe transformarea produsului, făcând ca acesta să fie original  și unic în categoria sa: finish-ul său se schimbă, în doar câțiva pași simpli, din metalic-mat  într-unul glitterat, super lucios.

Datorită efectului surpriză, combinat cu o excelentă performanță, rujul WOW! LIPSTICK  este produsul ideal pentru cele care de la machiaj nu mai așteaptă doar efectul, ci caută și  o adevărată și pură experiență!

Formula
“Tehnologia transforming”, super inovatoare, permite o transformare nemaivăzută până acum:  finish-ul metalic-mat se transformă într-unul glitterat, doar prin apăsarea buzelor. Procentul foarte ridicat de pigmenți oferă o culoare pură chiar de la prima aplicare,  iar perlele microreflectorizante dăruiesc un efect sclipitor.

Make-up tips
Step 1 ➔ Aplică un strat generos de produs. Asigură-te că buzele sunt perfect curate, fără urme de balsam sau de creme.
Step 2 ➔ Așteaptă până la uscarea completă
Step 3 ➔ Apasă buzele una pe cealaltă, deschizând și închizând gura de mai multe ori, cu mișcări rapide. Pentru un efect mai accentuat, repetă operațiunea de mai multe ori. Atenție: nu îți freca buzele, pentru a menține intact stratul de ruj!
Step 4 ➔ Un efect glitter îți va ilumina buzele, ca prin magie.

Culori
12 culori ce dezvăluie un mix de glitter, pentru un efect surpriză

Preț recomandat: 53,00 lei

VAMP! ALL IN ONE MASCARA (Volum, Curbare, Lungime + Tratament Fortifiant)

Inovația continuă și experiența acumulată de-a lungul anilor, împreună cu o implicare constantă în cercetarea formulelor și în analiză au permis ca Pupa, marca Made in Italy, să poată veni în  întâmpinarea oricăror cerințe de frumusețe, prin produse de înaltă performanță.

După succesul fără egal al rimelului Vamp! Mascara – lider de necontestat în sectorul distribuției selective în Italia, începând din 2012 –
și al lansării produselor Vamp! Extreme, Vamp! Definition și Vamp! Explosive Lashes, Pupa prezintă pentru prima dată în franciza Vamp! un rimel
ce combină rezultatul de make-up cu o promisiune de tratament.

Vamp! All in One oferă un rezultat multidimensional, pentru gene care devin imediat surprinzător de voluminoase, alungite și curbate. Un rimel cu tratament fortifiant, care în timp  stimulează creșterea naturală a genelor și le întărește, făcându-le să devină mai dese și mai bogate, pentru o privire irezistibilă.

Formula

Cerurile cu putere mare de structurare învăluie și intensifică genele, făcându-le să devină mai dese, aplicare după aplicare, pentru un volum spectaculos. Sinergia dintre agenții de gelificare naturali și aplicator permite obținerea unor gene perfect curbate. Amestecul de ceruri speciale și agenți filmogeni asigură un efect de alungire incredibil.

Tratamentul fortifiant stimulează creșterea genelor, le regenerează din interior, făcându-le să devină din ce în ce mai dese, mai bogate și mai pline, sporindu-le volumul și curbarea naturală. Întărește foliculii de păr, pentru gene mai rezistente. Ceara de Cassie, cu acțiune emolientă și protectoare, face ca genele să devină mai elastice. Cu risc scăzut de reacții alergice, testat oftalmologic, potrivit pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact.

Aplicator
Periuță din fibre
Peri moi, pentru o aplicare ușoară și confortabilă
Formă cilindrică
Întindere perfectă pe toate genele, de la rădăcini până la vârfuri, chiar de la prima aplicare
Capete rotunjite
Permite să se scoată în evidență chiar și genele cele mai scurte și subțiri

Make-up tips
Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, dinspre rădăcină spre vârfuri.
Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag.
Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte.
Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Preț recomandat: 60,00 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *