Noutăți de primăvară de la Max Factor

Lasting_Performance_Max_factor

Max Factor este o marcă cu adevărat glamour, pentru că nu mulți oameni știu că Max Factor, fondatorul brand-ului, a inventat termenul  de “make-up”, așa că Max Factor Makeup News 2017, la fel ca fiecare colecţie, cuprinde elemente esențiale potrivite pentru a crea o abordare proaspătă și un aspect clasic glamour. Dar să vedem ce găsim în noua colecție de machiaj de la Max Factor!

Max Factor Lasting Performance Foundation

Max Factor aduce un fond de ten mat, Max Factor Lasting Performance, care se pliază pe cerințele femeilor din zilele noastre, care vor o acoperire perfecta care să dureze întreaga zi, să aibă un aspect natural și un finisaj perfect. În mod traditional, multe dintre noi cred că fondurile de ten mate nu arată natural, însă Max Factor Lasting Performance realizează un finisaj natural al pielii, care durează… și durează.

Are o formula ușoară, ca un film protector, nu usucă tenul și conține trei ingrediente care permit ca efectul de long lasting sa dureze întreaga zi. Altfel spus, poate fi folosit cu succes și de femeile cu ten gras, datorită pulberilor de absorbție a uleiurilor, ce pot absorbi până la de două ori greutatea lor, astfel că tenul lor arată proaspăt și natural. În plus, tehnologia touch proof  face ca acest fond de ten să nu se ia la atingere, să nu se șteargă inegal și să nu lase urme inestetice.

Lasting_Performance_Heroic_NATURAL_BEIGE_V11Preț: 69 lei

Rimelul 2000 Calories Curl Addict

Fiecărei fete îi plac genele cu volum și intens curbate. Acesta este un rimel ușor de folosit și care curbează frumos genele și în același timp adaugă mult volum. Periuța este curbată și ușor de folosit, astfel încât nici nu mai ai nevoie de un ondulator de gene. De obicei, pentru gene cu volum și foarte curbate, ai nevoie de mai multe etape, acum inovația Max Factor face ca Rimelul 2000 Calories Curl Addict să rezolve totul dintr-o singură aplicare!

Datorită pigmenților intenși, genele vor avea un aer dramatic, de negru profund, iar privirea va fi una misterioasa. Se curăță ușor, chiar și cu apă și săpun, nu necesită o demecheiere îndelungată.

Deveniți un Addict Curl, ca mine!” spune Stella Maxwell, noul Ambasador Max Factor și cred că iubitoarele genelor perfecte, frumos definite, cu volum maxim și ultra curbate chiar vor deveni dependente de acest rimel.  

MF_2000_Calorie_Curl_Addict_CC

Preț: 39 lei

Colecția de rujuri Velvet Mattes

Când vine vorba de un ruj cu finisaj mat, suntem obișnuite că trebuie să acceptăm un compromis, cel de uscare al buzelor în favoarea unui  finisaj intens pigmentat.

Max Factor sparge acest mit și lansează colecția Velvet Mattes Ruj Collection, o colecție care revoluționează  rujurilor mate, făcând posibil un aspect puternic pigmentat al buzelor care se simt moi și hidratate. Până acum, aveam nevoie de cel puțin două produse pentru a crea acest efect hidratant, cu un un balsam și un ruj, pentru a obține finisajul dorit. 

Cu noua Colecție Velvet Mattes de la Max Factor femeile poți avea totul, fără niciun compromis. Formula este hidratantă, cremoasă, având atât efectul de balm, cât si de ruj, cu finish mat. 

Există șapte nuanțe vibrante noi pe care le puteți alege din Colecția de rujuri Velvet Mattes, variind de la portocaliu la tonuri de coral roz în nuanțe de zmeură și nuanțe de roșu aprins, fascinante.Velvet-Mattes-Max-Factor

Preț: 34 lei

 Max Factor Universal Lip Liner

Un alt produs interesant  este creionul de buze cu nuanță universală, Universal Lip Liner, care ajută la aplicarea rujului foarte precis. Acest liner definește foarte bine conturul buzelor și nu mai lasă rujul să migreze deloc în afara conturului, ceea ce mi se pare extraordinar!

Max Factor Universal Lip Liner

Preț: 29 lei

Max Factor Natural Brow Styler

Este un gel transparent pentru sprâncene definite cu un aspect perfect îngrijit, are o perie de sârmă răsucită care permite o aplicare precisă. Formula transparentă este potrivită pentru toate culorile de păr.

Dacă ești o iubitoare de selfie, vei avea o frunte îngrijită (absolut necesară) datorită acestui produs de styling menit să încadreze perfect privirea.

Gelul este foarte moale și nu se usucă instant, ceea ce permite pieptănarea și definirea spăncenelor fără grabă, așa cum le dorești! 

Max Factor Natural Brow StylerPreț: 29 lei

Produsele noii colecții Max Factor mi se par foarte atractive și chiar utile, prețurile sunt foarte corecte ca și calitate/preț. În curând vor fi în magazine, așa că le puteți încerca și cumpăra, dacă vi se par interesante! Eu nu rezist rujurilor, iar lip linerul mi-ar fi de mare folos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *