Noutăți de toamnă de la SENSAI Cosmetics

Calendaristic, toamna a venit cu bogăția ei de culori și cu noutăți de la SENSAI Cosmetics, brandul japonez absolut fabulous, inspirat de căutarea pentru o frumusețe infinită. Acesta este SENSAI, un brand care pur și simplu fascinează.

SENSAI combină tehnologia avansată de îngrijire a pielii cu puterea supremă a ingredientului său prețios, Koishimaru Silk. Această fuziune extraordinară a științei și naturii funcționează în armonie cu corpul, creând o piele impecabilă, care mărește frumusețea unică a fiecărei femei.

În plus, pentru brand este foarte importantă sustenabilitatea tuturor produselor sale, astfel încât, pe lângă faptul că este un lucru excepțional pentru de piele, trebuie să fie în perfecta concordanță cu mediul înconjurător.

Dar haideți să descoperim deliciile pe care SENSAI le pentru noi: o linie de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și una de machiaj pentru a scoate la suprafață tot ce avem mai bun și mai frumos în noi!

Extra Intensive 10 minute Revitalising Pads din gama Cellular Performance 

Inspirat de mecanismele care păstrează tenul tânăr, Ene-Activate Complex II și Cell Activator lucrează împreună ca o infuzie de energie printr-o tehnologie avansată de încărcare a energiei. Ele ajută la optimizarea performanței celulare și la dezvăluirea frumuseții interioare a pielii.

Treatment pads petru revitalizarea zonei din jurul ochilor este un tratament intensiv care în doar 10 minute hidratează, revitalizează și ilumineaza pielea din jurul ochilor. Aceste pad-uri se pot aplica și în zona nazo-labială sau în jurul gurii. Dupa 10 minute de aplicare, se recomandă masaj facial cu esența ramasă pe ten.

Conține tehnologia avansată Sensai Advanced Energy Charge, Advanced CPX Vital Extract și extract de Acerola. Este un tratament anti-aging focusat pe riduri, piele obosită și ternă, cearcane și linii fine.

Gama Cellular Performance mai conține  Extra Intensive Creme, Extra Intensive Mask, Extra Intensive Essence, Extra Intensive Eye Cream, cu texturi luxuriante și efecte imediate!


Saho Set, o ceremonie de îngrijire a pielii pentru o piele matasoasă, dedicat îngrijirii faciale, un ritual japonez absolut fabulos. Credem că repetarea ritualului Saho pentru îngrijirea tenului în acelaşi mod, în fiecare zi, este calea cea mai bună pentru a obţine o piele mătăsoasă.

Setul conține Silky Purifying Cleansing Oil, Silky Purifying Cleansing Soap, Cellular Performance Lotion, Cellular Performance Emulsion. Urmând toate etapele de curățare a tenului veți beneficia de un ten curat, luminos, hidratat și sănătos.

Toamna aduce la SENSAI noutăți și  în zona de make-up, știu că este o adevărată bucurie pentru noi!

Lash Volumiser 38C este o noua mascara cu aceiași formulă renumită 38C, care oferă un volum senzațional în doar două mișcări.

Un rimel cu o pensulă ușor de folosit care oferă strălucire și o curbare naturală a genelor.

Are o compoziție și o consistentă bogată, hrănește genele și oferă un aspect foarte natural (cum fac majoritatea rimelelor japoneze), genele se măresc, se separă, cumva “teatral”, fără a se încărca. Se îndepărtează cu ușurință prin spălare cu apă la 38 °C sau mai mult, după preferință.

Blooming Blush, silky blush în cinci culori cu o formulă unică inspirată din Koishimaru Silk.

În tradiția japoneză de vopsire a mătăsii, Shironeri este un proces special prin care firul de mătase este spălat și albit pentru a elimina culoarea sa galbenă naturală înainte de a fi vopsit în culori diferite. Acest proces permite o expresie mai pură a culorii și, ca rezultat, mătasea japoneză este recunoscută până în prezent pentru gama sofisticată de culori.

Disponibilă în 5 culori, pulberea colorată se amestecă ușor și uniform pentru a conferi tenului un aspect natural, bronzat sau aprins, în timp ce pudra complementară albă permite o strălucire personalizată.

De la o strălucire naturală blândă până la un finisaj luminos, obțineți diferite look-uri pentru diferite ocazii. Cu luminozitatea în mâinile tale, creează un ten care îți dezvăluie frumusețea unică!

Brandul Sensai atrage pe toți cei care doresc cu adevărat luxul și calitatea, care vor să experimenteze personal efectele extraordinare ale renumitelor cosmetice SENSAI și sunt dispuși să plătească pentru aceasta!

Voi ce produse SENSAI cunoașteți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *