Diode Laser STARDUST, epilare definitivă sigură, eficientă și rapidă

Pentru a fi mereu pregătită să arăți îngrijită și fără să-ți faci griji în privința părului nedorit de pe corp, soluția este una pe cât de simplă, pe atât de rapidă, eficientă și nedureroasă.

Noua tehnologie de epilare definitivă Diode Laser STARDUST a fost lansată la Centrele Silhouette din București.

Sistemul STARDUST este în prezent soluția cea mai si eficienta  și cea mai practică pentru îndepărtarea în siguranță a părului nedorit, oferind garanția unei epilări sigure, totale și de lungă durată în orice perioadă a anului.

Este ideal pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile sau de culoare deschisă.

 

Despre Diode Laser STARDUST

Pielea perfectă și netedă este sinonimă cu frumusețea și senzualitatea. Fasciculul laser rezolvă definitiv toate problemele estetice și tehnice asociate cu îndepărtarea completă a părului nedorit, asigurând rezultate excelente. Este folosit ca o formă rapidă și eficientă de epilare profesională, progresivă și de lungă durată și este cu siguranță mai bună decât orice metodă convențională de îndepărtare a părului.

Grupul ITS a proiectat și a creat STARDUST, un dispozitiv pentru profesioniștii în domeniul frumuseții, care utilizează lumina diodei laser și este una dintre cele mai sigure, moderne și eficiente forme de epilare profesională.

O depilare de lungă durată, dar complet nedureroasă

Această tehnologie este eficientă deoarece fasciculul continuu de lumină emis îndepărtează firele de păr într-o zonă mult mai mare decât cea a echipamentelor convenționale de epilare, cu avantajul de a  înjumătății timpul necesar tratamentului și de a reduce foarte mult durata sesiunilor.

Acest avantaj se datorează cercetării realizate de echipa Grupului ITS, care a perfecționat tehnologia laserului cu diode pentru a o face mai  eficientă și pentru a oferi o epilare pe termen lung, dar complet nedureroasă, prin utilizarea unui sistem inovator de triplă racier.

Fasciculul de lumină poate fi folosit pentru o epilare perfectă a fiecărei părți a feței și a corpului,  obținând piele netedă, strălucitoare și catifelată în timp scurt.

Ce este Diode Laser STARDUST și cum funcționează?

Diode Laser STARDUST este o tehnologie revoluționară care folosește impulsuri de lumină laser de mare intensitate pentru a efectua treptat îndepărtarea permanentă a părului.

Ce poate trata Diode Laser STARDUST?

Laserul  este potrivit pentru îndepărtarea permanentă si progresivă a parului nedorit și oferă rezultate rapide.

 Câte sesiuni de tratament sunt necesare?

Numărul de sesiuni de tratament necesare depinde de zona pe care se lucrea si de fiecare persoana  dar se efectuează în mod normal 4-8 sesiuni de  tratament pe aceeasi zonă.

Este permanentă îndepărtarea părului?

Este posibil să se obțină rezultate eficiente și să se reducă până la 90% din patrimoniul celulelor germinative.

Tratamentele multiple, respectiv distanțate, sunt necesare pentru a obține rezultate stabile în timp.

Este sigur?

Diode Laser STARDUST s-a dovedit a fi absolut sigur și nu este dăunător organismului uman dacă se respectă protocoalele de tratament. Este posibil să apară roșeață imediat după tratament, dar aceasta dispare rapid.

Cine nu poate utiliza  tratamentul cu Diode Laser STARDUST?

Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, celor cu piele foarte groasă, pacienților care utilizează medicamente care pot provoca fotosensibilitate și celor cu afecțiuni ale pielii pe zonă care urmeaza a fi tratată.

Este dureros?

Depinde de la persoana la persoana În timpul tratamentului, se simte o senzație ușoară de disconfort sub forma de intepaturi, pe măsură ce acționează impulsul laserului.

Tehnologia de epilare definitivă STARDUST este distribuită de Top Line România și este disponibilă la Centrele Silhouette din București (Silhouette Unirii – Bd. Regina Maria 1/Tel: 0727225157).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *