OPI lansează colecția în ediție limitată Metamorphosis by OPI

Manichiura ta se poate transforma aproape instantaneu din normală în extraordinară, odată cu lansarea colecției în ediție limitată, Metamorphosis by OPI!

Aceasta cuprinde 6 nuanțe policromatice, cu particule strălucitoare, disponibile în sistemul Nail Lacquer.

Având un finish captivant, deosebit, și particule iridescente irezistibile, nuanțele Metamorphosis sunt mai mult decât perfecte atât pentru sărbători, cât și pentru ocaziile deosebite din viețile noastre, reprezentând în prezent trendul principal în ceea ce privește nail art-ul.   

Metamorphosis by OPI include 6 nuanțe care pot fi purtate atât individual, cât și împreună cu o altă nuanță favorită, din sistemul Nail Lacquer. De asemenea, pot fi purtate atât cu top coat, cât și fără, ambele variante fiind la fel de seducătoare!

Printre nuanțele noastre favorite peste care aplicăm lacurile Metamorphosis, se numără Alpine Snow, Humidi-Tea, Strawberry Margarita, Do You Lilac It?, I Can Never Hut Up și Lincoln Park After Dark.

Odată aplicat top coat-ul, unghiile tale vor căpăta un finish glossy, multidimensional. Fără top coat, vei avea parte de o manichiură cu textură mată și un finish iridescent.

Sunt extrem de entuziasmată să anunț lansarea colecției Metamorphosis. Acest trend iridescent (referindu-ne aici la modă și make-up) a fost văzut pretutindeni, odată cu noul sezon, în mod special pe podiumurile de defilare din Paris, și mă bucur să îl pot adapta și în acest univers, cel al pasionatelor de lacuri de unghii”, a declarat Co-Founderul și Brand Ambassadorul OPI, Suzi Weiss-Fischmann.

Întotdeauna am menționat puterea inovatoare a culorilor lacurilor de unghii, iar aceste 6 noi nuanțe sunt expresia perfectă a modului în care manichiura și nail art-ul ne ajută să ne exprimăm. Cu particulele lor strălucitoare aurii, verzi, albastre și lila, aceste nuanțe oferă atât de multă dimensiune și atât de mult farmec manichiurii tale. Preferata mea? Butterfly Me to the Moon, o nuanță delicată, feminină, îmbinată cu un strop de strălucire”.

Nuanțe (disponibile exclusiv în sistemul Nail Lacquer): This Changes, Metamorphically, Can’t be Ecstatic, Butterfly Me,,     You Little Everything!, Speaking, Camouflaged Primatic, To The Moon, Shade Shifter.

Urmareste OPI pe pagina de Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania!

Identifica-le si alege-ti preferata! Care este aceasta ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *