Oxyance, îngrijire și purificare pentru tenul tău

a

Viața agitată de la oraș te îndeamnă la îngrijire sporită pentru ten. Pentru a răspunde perfect nevoilor pielii persoanelor care trăiesc in mediul urban, Oxyance oferă produse de îngrijire ce purifică și protejează tenul.

Toată ziua alergi, iar seara te uimești cât de plină de praf este fața ta? Așa se întâmplă în locurile aglomerate, astfel încât trebuie să faci mereu eforturi pentru a-ți menține fața curată. Știați că pielea curățată seara, înainte de culcare și dimineața, înainte de aplicarea machiajului, își păstrează tinerețea pentru mai mult timp? Acest lucru se datorează faptului că tenul este eliberat de impurități și sebum.

Procesul de tonifiere reprezintă al doilea pas important în restabilirea echilibrului tenului și ar trebui să fie nelipsit din ritualul zilnic de îngrijire. Fiind absolut necesar pentru întreținerea tuturor tipurilor de ten, tonifierea curăță porii și restabilește pH-ul pielii. De asemenea, îndepărtează clorul și mineralele prezente în apa folosită pentru spălarea feței și, prin urmare, vă protejează pielea.

Oxyance îți oferă mai multe soluții de curățare și tonifiere a pielii:

Curățare:

⇒Lapte demachiant pentru ten normal sau uscat 200 mlLapte demachiant

⇒Gel spumant de curățare pentru ten gras sau mixt 200 mlGel spumant de curatare (1)

⇒Șervețele demachiante 25 bucwipes

⇒Mousse de curățare pentru ten sensibil 200 ml

Mousse curatare

⇒Demachiant pentru ochi 125 ml

Demachiant ochi

⇒Loțiune micelară 200 mlpackshot_lotiune_micelara

Tonifiere:

⇒Apă termală 150 ml

Apa termala

⇒Loțiune tonică pentru ten sensibil 200 ml

Pentru a răspunde perfect nevoilor pielii persoanelor care trăiesc in mediul urban, Oxyance oferă produse de îngrijire ce purifică și protejează tenul. Folosind o tehnologie second skin bazată pe Glycofilm, acestea acționează la suprafața pielii ca un scut 3D de protecție. Complexul Oxy-City are patru elemente active, care acționează împreună: polizaharidă protectoare, vitamina E antioxidantă, extract de iederă și extract de melisă.

Produsele Oxyance sunt disponibile în famaciile Sensiblu.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.oxyance.com

www.facebook.com/Oxyance

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *