Paiete, dantelă și texturi prețioase pentru noile piese elegante de la Giorgal şi Noi9.ro

giorgal- rochie eleganta3

În apropierea lunilor dedicate dragostei și femeilor, Giorgal și Noi9.ro propun rochii și ținute elegante create în linii clasice care conturează și pun în valoare orice tip de siluetă.

Aceste piese vestimentare sunt ideale pentru ieșirile la cină sau pentru petrecerile de sezon, care se desfășoară într-un cadru elegant și rafinat. Ținutele Giorgal pentru acest sezon sunt realizate din materiale presărate cu accente de paiete, pietre elegante și texturi lucioase care scot ținuta din anonimat și o transformă într-una prețioasă, perfectă pentru ocaziile speciale.

giorgal- rochie eleganta2

Trend alert-ul acestui sezon: paietele și texturile lucioase

O revenire spectaculoasă în modă, în special pentru acest sezon, o au paietele și texturile lucioase. Dozate corect, paietele și texturile lucioase creează ținute remarcabile, care nu trec neobservate. Din punct de vedere cromatic, Giorgal propune pentru ținutele de petrecere, nuanțe neutre precum negru, bleumarin, rose pudră. Acestea sunt create din texturi prețioase și rafinate, precum voal, catifea sau dantelă.

giorgal- rochie eleganta4

Croielile pe care le abordează Giorgal pentru aceste piese sunt clasice, feminine, unde se adaugă diverse accente chic precum mâneci supradimensionate cu tăieturi inegale, pliuri care accentuează talia, volumetrie în partea inferioară a rochiilor sau gulere înalte cu un aer rafinat. Aceste detalii definesc amprenta feminității cu care ne-au obișnuit creațiile Giorgal. Rochiile propuse de Giorgal și Noi9.ro sunt ideale pentru evenimente speciale precum cina de Valentine’s Day, ieșiri la teatru, opera, petreceri tip cocktail sau nunti.

giorgal- rochie eleganta5

Trench-uri și paltoane stilizate, potrivite ținutelor de seară

Atenția la detalii nu lipsește nici de această dată, așadar pentru completarea rochiilor de seară, Giorgal și Noi9.ro propun trench-uri și paltoane din materiale elegante precum catifea sau brocard deosebit. De asemenea, trench-urile și paltoanele propuse abordează o cromatică neutră precum negru și bleumarin, cu o croială chic, feminină, care scoate în evidență talia.

giorgal- tinuta eleganta2

Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, combinațiile de rochii de seară și overcoat-uri semnate Giorgal pot fi purtate mai multe sezoane la rând. Modelul acestora rămâne actual, definind o eleganță sofisticată care nu se demodează.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *