Parfumează delicat atmosfera casei tale

Notino-parfum--camera

O casă curată, aerisită, în care ne găsim liniștea și relaxarea și-n care ne simțim regine e locul pe care-l numim „acasă“. Iar starea de bine și relaxare va fi accentuată de mirosul natural și elegant din încăperi.

Fiecare locuință are, precum fiecare persoană, amprenta ei olfactivă. Iar pentru ca mirosul de acasă, mirosul cel mai drag și familiar să fie cât mai plăcut, relaxant și primitor, atât pentru cei care locuiesc acolo, cât și pentru oaspeți, aerul din încăperi trebuie reîmprospătat zilnic printr-o aerisire temeinică (cel puțin zece minute în fiecare dimineață, în fiecare cameră) și înnobilat cu arome care să-i ofere personalitate și un aer distins.

Parfumează-ți casa cu o esență unică, creând un mediu plăcut și confortabil oricând și oriunde, folosind lumânări parfumate, uleiuri, lămpi catalitice, odorizante de interior sau difuzori de aromă.

Pe Notino.ro găsești cele mai variate parfumuri pentru casă și interioarele tale! Creează-ți prin intermediul lor un mediu de lucru sau de relaxare cât mai plăcut și confortabil!

Iată câteva moduri prin care poți face acest lucru în mod natural:

►Parfumează fin atmosfera casei tale cu difuzoare de aromă

Așa cum tu nu ai alege să porți un parfum ieftin, care nu ți se potrivește sau care nu te reprezintă, nici locuința ta nu e complet amenajată fără acel miros de „acasă“, fără căldura unui parfum care să-i ofere personalitate și un plus de eleganță. În măsura posibilităților, oferă casei regulat câte un buchet de flori proaspete, iar pentru un parfum de durată, îmbogățește aerul cu mirosul parfumului preferat al unui difuzor de arome.

Difuzoarele de aromă sunt acele foarte populare recipente din sticlă care conțin un lichid frumos mirositor ce este absorbit de câteva bețișoare de lemn și difuzat apoi în încăpere. Cea mai bună aromă de cameră este aceea care nu miroase nici prea puternic, nici prea slab pentru a fi simțită, care nu irită ochii sau nările, care este obținută din esențe naturale și care este eliberată progresiv în aerul din casă, transformându-l într-o atmosferă caldă și confortabilă.

Difuzorul-de-aromă-THD-Home-Fragrances-Vanilla

Mie îmi plac aromele care conțin vanilie , așa că am ales Difuzorul de aromă THD Home Fragrances Vanilla. Este un mod atât de plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Acest difuzor de aromă cu bețișoare este furnizat împreună cu rezerva de parfum, o aromă dulce, florală.

Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Aveți grijă să nu-l lași la îndemâna copiilor!

Odorizează spațiul cu lămpi catalitice

O altă metodă de a parfuma aerul este folosirea unei lămpi catalice. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice – ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise. Parfumează frumos întreaga casă cu aroma preferată și se poate lăsa nesupravegheată, fără probleme.

Lampă-catalitică-Ashleigh&Burwood-London-Little Treasure

Eu m-am îndrăgostit pur și simplu de Lampă catalitică Ashleigh & Burwood London Little Treasure, este ca o bijuterie de lux, arată minunat și parfumează discret casa. Nu mă așteptam să fie atât de frumoasă!

Descoperă magia lumânărilor parfumate

O seară cu prietenii, un pahar de vin la lumina plăcută a lumânărilor. Sau relaxare sub pătură cu o carte, o ceașcă de ceai delicios și, în jurul tău, aroma liniștitoare de lavandă sau de lămâiță.

O lumânare parfumată cu aroma ta preferată îți transformă casa într-o oază de confort. O aromă de interior bine aleasă radiază un sentiment de serenitate și de răsfăț, te binedispune sau completează festiv atmosfera de sărbătoare.

Lumânarea-votivă-Yankee-Candle-Midnight-Jasmine

Lumânarea votivă Yankee Candle Midnight Jasmine parfumează casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă și relaxantă, unde te simți întotdeauna excelent. Are un parfum proaspăt, floral, citric. Eu mizez mereu pe aromele fine, florale sau fructate sau de iarbă proaspăt tăiată, o aromă cât mai fresh, proaspătă și naturală.

Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile.

Parfumează orice spațiu

Pentru o viață mai sănătoasă și liniștită și pentru o stare de spirit mai bună, înconjoară-te așadar de aromele pe care le iubești. Plasează-le în dressing, dulapuri, sertare, mașină și creează-ți prin intermediul lor un mediu cât mai plăcut.

Parfumul-pentru-lenjerie-Ambientair-Lacrosse-White-Musk

Parfumul pentru lenjerie Ambientair Lacrosse White Musk aduce în garderobă o aromă proaspătă, de lungă durată. Parfumul pentru lenjerie eliberează treptat aroma în aer și parfumează orice spațiu – dulap, suport de pantofi sau geantă de sport. Aroma de iris și mosc alb îmi dă senzația de curat și prospețime.

Și uitați ce drăgălășenie am ales pentru mașină:  Yankee Candle Charming Scents Cupcake parfum agățător pentru mașină

Yankee-Candle-Charming-Scents-Cupcake

Dragilor, aveți grijă de voi, oriunde v-ați afla, înconjurați-vă de un mediu plăcut și de lucruri care vă fac plăcere, este importantă o stare de bine!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *