Pepe Jeans London, Bottle For Her & Bottle For Him


Pepe Jeans London lansează noile parfumuri personalizate, pentru femei și pentru bărbați: Bottle For Her & Bottle For Him. În această nouă versiune, Pepe Jeans își transpune personalitatea plină de atitudine pozitivă în noile sale arome. Inspirate de caracterul brandului de modă, noile parfumuri Pepe Jeans Bottle For Her & Bottle For Him vă invită să sărbătoriți viața însăși în stilul Pepe Jeans cu două arome vibrante, inspiratoare, distractive și personale.

Formele flacoanelor reproduc un pahar de cocktail roz pentru ea și un agitator albastru de denim pentru el, înfrumusețate de cristale sculptate în prismă mică și capace metalice.

Bottle For Her

Bottle For Her este inspirat de un pahar de cocktail și conține note de ambră, vanilie, lapte de migdale, marshmallows și mosc pentru un “efect wow”. Este un elixir de senzualitate pentru femeile îndrăznețe care trăiesc la maxim.

Parfumul Pepe Jeans Bottle For Her este inspirat de un cocktail modern. Viața nu trebuie doar să fie trăită, ci să fie sărbătorită. Viața este acum și aici, sărbătoriți-o! Sculptată în formă de pahar de martini, noua lansare pentru ea reprezintă dorința de a sărbători.

Suprafața sticlei este tăiată în întregime în prisme de culoare roz. Sticla sofisticată încoronează designul produsului, pe care capacul metalic roz închide sticla cristalină într-un mod inteligent și delicat. În plus, atingerea originală provine din poziționarea sticlei de parfum cu capul în jos.

Un elixir extraordinar de senzualitate pentru femeile curajoase care se bucură de lucrurile mici din viață. O combinație de chihlimbar și vanilie  unică și durabilă din Madagascar, îmbogățită cu note delicioase de lapte de migdale, marshmallow și mosc pentru un miros soft, intim și complet dependent.

Bootle For Him

Parfumul Pepe Jeans Bootle For Him este îndrăzneț și vibrant, un amestec perfect de lavandă, suc de ananas, vanilie și cafea prăjită. “Se agită, se agită, se agită” toate ingredientele și se obține o prospețime masculină irezistibilă.

Sticla are forma unui agitator de cocktail elegant și îndrăzneț pentru Bootle For Him. Flaconul fațetat și sofisticat inspirit din atmosfera unui bar are un design masculin și tineresc. Aroma conține notă de lavandă, suc de ananas, vanilie și cafea prăjită.

Trebuie subliniată și grija față de natură, păstrarea biodiversității prin utilizare unor practici de conservare a solului, rotație a culturilor și diversificare și minimizarea impactului asupra mediului prin reîmpădurire,

Dar și grija față de oameni prin îmunătățirea standardelelor de viață prin lupta împotriva degradării plantelor și folosirea tratamentelor compatibile cu albine și încurajarea practicilor bune de distilare și controlul consumului de apă reducând pierderile de apă. 

Pepe Jeans London, Bottle For Her & Bottle For Him, un cuplu de arome vibrante, personalizate, inspiratoare și tinerești care celebrează viața!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *