Pick N Dazzle Christmas Box, ediţie-limitată de Crăciun

1

Pentru luna decembrie, Pick N Dazzle a lansat o ediţie-limitată a cutiilor sale care se bucură de un real succes în rândul clienţilor: Pick N Dazzle Christmas Box. Evenimentul de lansare a avut loc la Coffeeshop Company, unde am degustat şi noul meniu de iarnă, bunătăţi pe care ar trebui să le încerci pentru că nu vei regreta!

Revenind la noutatea Pick N Dazzle Christmas Box, acesta are misiunea de a reprezenta cadoul potrivit pentru persoanele dragi şi include produse de calitate de la branduri renumite, pe care Pick N Dazzle le oferă clienţilor din România în condiţii foarte favorabile – să le încerce, să le îndrăgească şi să le folosească în funcţie de dorinţele şi nevoile lor.

  • Oferta include branduri renumite şi se extinde continuu în fiecare zi
  • Mades Cosmetics şi Pick N Dazzle Man, alte două noutăţi în portofoliu

► Cutiile Christmas pot fi cadoul perfect, cu un ambalaj luxos care să impresioneze, şi includ branduri şi produse noi, putând fi oferite atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Ediţia limitată pentru Crăciun acoperă toate categoriile de produse şi orice buget, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transport gratuit prin curier. În plus, Pick N Dazzle oferă în fiecare Christmas Box şi un set de 10 eşantioane pentru îngrijirea pielii.

0002103_gift-card

De asemenea, Pick N Dazzle oferă şi posibilitatea cumpărării unui Gift Card, în valoare de 99 de lei, pe care îl poţi face cadou cuiva drag pentru achiziţionarea unui Christmas Box.

Cutiile pentru Crăciun sunt disponibile o perioadă limitată şi în cantităţi limitate. Însă nu trebuie omis faptul că oferta de produse se extinde continuu în fiecare zi. Urmăreşte oferta aici!

O ofertă “very attractive” o bucurie pentru oricine este, de exemplu, Mega Oferta Welcome Box, care conţine branduri appreciate şi cele mai iubite produse.

0001676_mega-offer-welcome-box

Odată cu luna decembrie, portofoliul Pick N Dazzle se extinde cu un nou brand: Mades Cosmetics. Compania olandeză este renumită pentru produsele de toaletă, îngrijirea părului şi a pielii, care sunt caracterizate de tehnologia inovatoare de producţie şi ambalare, designul şi performanţele excepţionale. Prin intermediul gamei Mades Cosmetics, Pick N Dazzle poate oferi o gamă completă pentru îngrijirea părului în toate segmentele de preţ, dar şi cea mai avansată gamă de îngrijire a pielii din actualul portofoliu.

De acum, cutiile Pick N Dazzle pot fi comandate şi de către bărbaţi. Parfumuri, produse de îngrijire corporală sau a părului îi aşteaptă pe domni, cu branduri precum Promenade a Versailles sau MDS, pentru a se alătura celor peste 25.000 de utilizatori actuali ai cutiilor Pick N Dazzle.

0002471_affluential-edt-man

Un produs premium de înaltă clasă pentru îngrijirea tenului. Produsele descriu o perfomanță de înaltă calitate dovedită clinic în toată lumea cu tehnologia lor anti-îmbătrânire. Formula SKINNIKS anti-îmbătrânire a fost creată pentru a reda un aspect sănătos tenului, o piele ce arată mult mai radiantă și mai tânără.

Pick N Dazzle Christmas Box Luminita-Iliescu

Cutia mea Pick N Dazzle conține gama de produse premium pentru îngrijirea pielii Kueshi – Vitality Skin cu ulei de argan, o gamă minunată pentru nevoile de hidratatre și întreținere a unui ten matur.

Atât cât am încercat, mi-a placut mult consistența, ceva mai onctuoasă, cremele lejere nemaifuncționând în cazul meu. Dar și efectul, felul în care mi-am simțit fața, mai netedă, perfect hidratată și în același timp, mai luminoasă.

Pick N Dazzle Christmas Box Kueshi - Vitality Skin

► Cum funcţionează oferta Pick N Dazzle

În fiecare lună, într-un mod uşor şi convenabil, primeşti o selecţie de produse care corespunde în totalitate stilului tău şi nevoilor tale. Nu trebuie decât să-ţi completezi profilul de frumuseţe şi să selectezi pachetul dorit – cumperi uşor cu tehnologia noastră Recommendation.

  • Premium Picks – 239 lei/lună pentru o valoare a produselor de 400 lei
  • Dazzling Picks – 159 lei/lună pentru o valoare a produselor de 260 lei
  • Sleek Picks – 79 lei/lună pentru o valoare a produselor de 130 lei

Ai şi posibilitatea de a-ți alege singură produsele, după ce ai selectat preţul cutiei, cu ajutorul tehnologiei Recommendation – clasificare, filtrare şi sortare uşoară în conformitate cu preferinţele şi nevoile lor din Profilul de Frumuseţe.

Pick N Dazzle Christmas Box Kueshi - Vitality Skin

► Avantaje cu Pick N Dazzle

Când selectăm, filtrăm şi oferim sfaturi, ţinem cont în primul rând de nevoile tale, de ceea ce te interesează şi de rutina ta de frumuseţe. Astfel, poţi cumpăra uşor şi convenabil, cu un preţ lunar fix şi cu transport gratuit, branduri noi şi produse de înaltă calitate din Europa, testate şi selectate de noi.

Portofoliul include peste 400 de produse de la 40 de branduri diferite, mai mult de jumătate dintre acestea fiind naturale şi organice. Calificativele şi opiniile sunt reale, provenite exclusiv de la clienţi.

0000696_vitality-skin

Seturile atractive oferă reduceri faţă de valoarea totală a produselor – toate disponibile full-size -, poţi obţine şi discount de loialitate de până la 40%, cadouri, eşantioane gratuite şi, în 90% din cazuri, preţurile Pick N Dazzle sunt mult mai mici în comparaţie cu AMAZON.

#WeDazzleYourChistmas! Sărbători fericite!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *