Descoperă Keracnyl pentru tenul acneic!

 

kerancyl

Acneea este cea mai răspândită afecțiune a pielii, ce se manifestă în principal în timpul adolescenței, dar și la maturitate. În prezent, 85% dintre adolescenți și 65% dintre femeile cu vârste între 25-35 ani se confruntă cu neplăcerile asociate acneei, ce este provocată de bacteriile P. acnes. Acestea se unesc în colonii, formând un biofilm rezistent la tratamente.

Bazându-se pe eficacitatea inovației Myrtacine, Ducray lansează gama Keracnyl, cu produse dedicate tuturor tipurilor de ten cu tendință acneică: piele lucioasă, puncte negre și/sau roșii inflamate, cu sau fără tratament medicamentos.

Fie că se manifestă într-o formă ușoară sau severă, acneea necesită îngrijire corespunzătoare și specializată, iar Laboratoarele dermatologice Ducray au descoperit singurul ingredient activ 100% natural cu efect țintit asupra biofilmului produs de acnee – inovația brevetată Myrtacine.

Aceasta are:

  • Acțiune curativă: după 1 minut de la contact distruge biofilmul bacteriilor*
  • Acțiune preventivă: până la 24 de ore inhibă formarea unui nou biofilm*
  • Acțiune sinergică: elimină rezistența bacteriilor

►Pentru igienă Keracnyl PP: singurul produs antiinflamator ce optimizează și îmbunătățește toleranța pielii la tratamentele anti-acneice, fiind nr 1 în Franța pe îngrijirea antiseboreică. Are acțiune eficientă asupra coșurilor în 7 zile (dovedită clinic) și reduce semnele persistente.

keranyl-pp-nlletube

Preț: 60 ron

►Pentru puncte negre și leziuni acneice recidivante Keracnyl Repair: singura îngrijire adjuvantă care garantează reparare și hidratare intensă, reface echilibrul stratului hidrolipidic al pielii și asigură toleranță maximă. Reduce cu 97% semnele de uscăciune, este hipoalergenic și non-comedogenic. Beneficiază de sistemul Cosmetică Sterilă (formula rămâne intactă pe toată durata utilizării, 0%  conservanți). creme-repair-keracnyl-50ml

Preț: 65.5 ron

 *Test in vitro cu Myrtacine Noua Generație pentru a-i evalua acțiunea împotriva biofilmului P.acnes –Acțiune de detașare după 1 minut de contact – Acțiune inhibatoare la 5 ore de la contact, după 48 ore de cultură.

►Pentru piele cu tendință de acnee severă tratată cu retinoid oral: Keracnyl Control: Deblocheaze porii, reduce punctele negre cu 90%, reduce excesul de sebum și previne recurența. Poate fi folosit pentru întreținerea după tratamentele medicamentoase. creme-keracnyl-control-30ml

Preț: 60 ron

►Pentru leziuni acneice inflamate – Keracnyl gel spumant: reduce coșurile și punctele negre, curăță și purifică pielea, reglează secreția de sebum, calmează și hidratează. Poate fi utilizat singur sau în asociere cu tratamentele medicamentoase. Se aplică pe față și corp de două ori pe zi.gel-moussant_311369_fa_200ml

Preț: 46 ron

Produsele Keracnyl se găsesc în farmacii.

Din fericire, eu nu mă confrunt cu această neplăcere, dar cine are un ten cu probleme poate spune “adio” coșurilor și tenului cu imperfecțiuni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *