Premiere cinematografice pentru vara 2018 propuse de Ro Image 2000

sursa foto: usualroutine.com
                                          sursa foto: usualroutine.com

Vara s-a instalat confortabil și gândul ne fuge tot mai des la vacanță și timp liber. Până la concediu, putem savura cu plăcere un cocktail sau o înghețată la o terasă, dar nu cunosc pe nimeni căruia să nu-i surâdă și ideea vizionării unui film bun, în “briza” aerului condiționat, instalat comod în fotoliu și cu o pungă de floricele în brațe. Iată ce filme ne propune RO IMAGE 2000 pentru vara aceasta:

  • IUNIE

1 iunie“Taxi 5”, mai savuros ca niciodată, acțiune și umor în viteza a cincea, și „Jim Button și Lukas, mecanicul de locomotivă”, cadoul perfect pentru Ziua Copilului, o aventură care transpune pentru prima dată pe marele ecran seria de cărți atât de îndrăgită de copii.

8 iunie „Jurassic World: Un regat în ruină” – noul capitol al francizei ne arată insula Nublar locuită numai de dinozauri, altădată un parc-avangardă al științei și tehnologiei, azi, o ruină. Pentru că vulcanul de pe insulă devine activ, oamenii sunt puși în fața unei dileme extrem de dificile: salvează prețioasele rezultate ale ingineriei genetice, sau lasă liberi dinozaurii, în ambele cazuri riscând extincția omenirii?

15 iunie“Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” – Javier Bardem și Penelope Cruz ne arată pentru prima dată cum arăta imperiul celui mai de temut traficant de droguri din istorie prin ochii iubitei lui.

  • IULIE

13 iulie – „Skyscraper”/”Infernul din zgârie-nori” – cine poate duce de unul singur o misiune de salvare cînd un zgârie-nori high tech ia foc, dacă nu Dwayne Johnson? Acțiune perfectă pentru relaxare estivală.

20 iulie„Mamma mia! O luăm de la capăt” – toată gașca din primul film al seriei se întoarce pentru un regal cu muzică ABBA și o poveste care ne va emoționa și ne va scoate din cotidian.

  • AUGUST

3 august – „Misiune: Imposibilă. Declinul” – Tom Cruise revine cu o responsabilitate uriașă: să facă față consecințelor unei misiuni eșuate. Cascade executate fără efecte speciale, o distribuție de excepție, și acțiune ca la carte!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *