Meniu de primăvară la Bistro Cafe Zodiac

Când spui “Café Zodiac” te duci cu gândul la o cafea bună, o muzică în surdină, ziarul de dimineață (eventual cu rubrica horoscop ca să vezi cum îți va fi ziua), o limonadă sau un pahar de vin pentru serile în care stai la discuții cu prietenii și cam atât.

Ei, nu același lucru se poate spune despre Bistroul Cafe Zodiac, aflat în incinta Auchan Drumul Taberei, care ne-a prezentat pe 19 aprilie meniul său de vară, bazat pe ingrediente proaspete, asociate inedit și savuros.

Nadia Oprița și Alin Săndulescu, cei doi parteneri ce dețin Cafe Zodiac, au expus audienței planurile lor îndrăznețe, de a face din bistroul situat pe Str. Brașov o destinație pentru amatorii de bucătărie citadină, cu bucătari preocupați pentru ca micul dejun, prânzul sau cina să fie delicioase.

Meniul cuprinde preparate proaspete, savuroase și accesibile ca preț, precum Tartarul de somon, Pastele cu creveți, Puiul gorgonzola, Burgerii Zodiac și o mare varietate de salate.

Meniu_Cafe_Zodiac

Fiind vorba despre prospețime, în cadrul evenimentului, la care au participat numeroși jurnaliști și bloggeri de specialitate, Eisberg a lansat noul să amestec pentru smoothie, Green Drink.

Alături de Heinner Electrocasnice, care au pus la dispoziție blenderele pentru concurs, oferind unul drept premiu, organizatorii au provocat reprezentanții mass-media prezenți, să prepare o salată sau o băutură bazată pe amestecurile de la Eisberg.

Au fost premiate originalitatea, îndrăzneala dar și gustul, iar premiile au fost câștigate de Adriana Popescu, Gabriela Dumba, Camelia Andrășescu și Laura Bogaciu.

Vă las, mai jos, câteva dintre felurile pe care le-am degustat și vă spun sincer că au fost o adevărată încântare pentru papilele mele gustative:

Tartar de somon

Salată cu rață și pipote

 Paste cu creveți

Pui gorgonzola

Burgeri Zodiac

Tot ce am degustat a fost foarte bun și gustos, nici nu pot spune care preparat mi-a plăcut mai mult, totuși trebuie să menționez pastele de casă cu creveți, un deliciu culinar care a ajuns în topul preferințelor mele, datorită gustului echilibrat și rafinat.

Luminita Iliescu

Nu am am mai ajuns și la deserturi ca să vi le prezint, dar puteți trece să le degustați, n-o să vă pară rau!

 

1 Comment


  1. // Reply

    Mama doamne ce de bunatati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *