Primavăra începe cu TINE pe wonderspa.ro

Wonderspa_Sapunuri_macarons

Dinamică şi plină de mister, sublimă, inocentă sau fatală. Pentru fiecare femeie, primăvara înseamnă energie, dorinţă de soare, de natură, de culoare! Pentru momente pline de candoare sau încărcate cu o diafană provocare, wonderspa.ro vă recomandă celebrarea reînnoirii interioare şi a bucuriilor împărtăşite: parfumuri de nişă, cosmetice de lux, lumânări parfumate şi accesorii design ce aduc mai aproape farmecul unui anotimp în care totul este în note de optimism şi “Vie en rose”.

Săpunuri Macarons Savonnerie de Bormes

Săpunurile macarons sunt inspirate exclusiv din cele mai fine patiserii şi cofetării din Paris. Un set de delicioase săpunuri franţuzeşti în formă de macaron, cadoul perfect pentru oricine iubeşte stilul de viaţă “à la française”. Fabricate artizanal în sudul Franţei, în Provence, 100% naturale, fără paraben şi fără aditivi, aceste săpunuri pur vegetale vin în set de patru, cu arome variate: zmeură, floare de portocal, mimosă sau lavandă. “Degustaţi” acum săpunurile macarons!

Săpunuri Macarons Savonnerie de Bormes, Set 4 macarons, 89lei, wonderspa.ro.

Love Rose Reminiscence

Experimentează un buchet de excepţie creat în jurul rozei centifolia, cel mai preţios dintre trandafiri, cultivat la Grasse. Agrume, în alianţă cu trandafirii, irişii şi iasomia, pe un fundal de mosc, pentru un rezultat tulburător.

Wonderspa_LOVE ROSE EDT

Love Rose Reminiscence, 100ml, 555lei, wonderspa.ro.

Nectar de Baie OR Blancrème

Nectarul de baie Or vă oferă un adevărat ritual destresant, lasând pielea fină și parfumată. Onctuos ca un lichior, nectarul de baie eliberează în apă comorile frunzelor de viță de vie și creează un efect unic spumant, pentru a vă transforma cada într-o balneoterapie anti-oxidantă si detoxifiantă.

Wonderspa_Nectar de bain orNectar de Baie Or Blancrème, 200ml, 99lei, wonderspa.ro.

Exfoliant de corp – Ceai Verde

Preparat din plante, nectarul exfoliant și detoxifiant pe bază de ceai verde și teină Blancrème, ameliorează hidratarea naturală a pielii și, în același timp trezește simțurile, pentru momente de răsfăț bine meritate.

Wonderspa_Gommage_the_vertExfoliant de corp Ceai Verde Blancrème, 175ml, 89lei, wonderspa.ro.

Lumânare parfumată Baie Pourpre Galeo

Noua lumânare Baie Pourpre, semnătura casei franceze Galeo, te va fermeca instantaneu, creând dependență! Apropie de tine atmosfera din Grasse, capitala mondială a parfumurilor. Parfum adictiv de fructe de pădure, lumânarea Baie Pourpre este fabricată de către artizanii Galeo din ceară vegetală 100% pură și are un timp de ardere de 45h.

Wonderspa_Lumanare_Galeo

Lumânare Parfumată Baie Pourpre Galeo, 180gr, 109lei, wonderspa.ro.

Despre WONDERSPA

WONDERSPA este unul dintre cei mai importanți distribuitori de parfumuri de nişă, cosmetice de lux, accesorii design și parfumuri de ambianță cu o estetică jet-set, care combină elemente de o calitate excepţională aparţinând patrimoniului francez.

Produsele companiei sunt comercializate pe website-ul wonderspa.ro, precum și în spa-uri și hoteluri de lux atent selecționate.

Compania este singura care a adus pe piața din România branduri recunoscute, precum Blancrème, Galeo, Savonnerie de Bormes și Odyssée des Sens. Wonderspa distribuie și brandurile Fragonard, Molinard, Berdoues și Reminiscence.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *