Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Parfumuri-florale-fresh

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poți transpune într-o grădină cu flori și să respiri acele miresme florale ca și cum ai fi acolo, printre aleile parfumate care coboară spre grădina noastră interioară.

Pentru primăvara aceasta, am ales trei parfumuri fresh de damă pe care le-am descoperit pe notino.ro și pe care le ador.

Armani My Way

Armani My Way este un parfum floral relativ nou, lansat în 2020, cu accente lemnoase, care vă invită să descoperiți lumea.

Parfum-floral-My_way_armani

Armani My Way combină note din întreaga lume. Prima apare bergamota dulce de Calabria, apoi florile de portocal din Egipt.

Inima conține un buchet amețitor de flori albe, din care veți recunoaște iasomia și tuberoza indiană, iar baza senzuală este compusă dintr-un trio de lemn de cedru de Virginia, cu mosc alb și vanilie din Madagascar.

Înainte de a simți aroma fermecătoare a parfumului Armani My Way, flaconul său vă va cuceri de la prima vedere. Capacul este albastru – culoarea planetei Pământ, care ne unește pe toți.

Este decorat cu un inel strălucitor, reprezentând o cale unică, presărată cu întâlniri, care îl vor lumina întotdeauna.

Luxoasa țesătură albastră face referire la creațiile magistrale ale casei de modă Giorgio Armani.

Parfum-floral-My_Way_Armani

Ingredientele parfumului sunt obținute într-un mod responsabil social și ecologic. În plus, flaconul parfumului Armani My Way este reîncărcabil.

Kim Kardashian Fleur Fatale

Așa cum se știe deja, celebritățile sunt modele pentru mulți dintre noi în ceea ce privește vestimentația sau stilul de viață, de aceea nu este de mirare faptul că pe lângă brand-urile de modă, multe dintre ele și-au lansat propriului parfum, iar Kim Kardashian este una dintre ele.

Parfum-floral-Kim-Kardashian-Fleur-Fatale

Apa de parfum pentru femei Kim Kardashian Fleur Fatale este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

Este un parfum floral lemnos care subliniază senzualitatea fiecărei femei, potrivit pentru fiecare zi.

Parfum-floral-Kim-Kardashian

Notele de bergamotă, violeta și coacăze negre, completate de dulceața bujorului și ceaiului de trandafir și îmbogățite de aromele de mosc alb, cihlimbar și lemn de santal te vor cuceri de la prima aplicare.

Florală și feminină, seducătoare și elegantă această apă de parfum îi va încânta pe toți cei din jurul tău!

Dolce & Gabbana L´Imperatrice 3

Apa de toaletă Dolce & Gabbana L´Imperatrice 3 este un parfum pasional și sigur pe sine, care combină ingenios flori senzuale și fructe exotice.

Apa de toaletă D&G Anthology L’Imperatrice 3 face parte din colecția Anthology, inspirată de cărțile de tarot. Este un parfum floral care radiază mai ales în zilele calde, de primăvară și de vară.

dolce-gabbana-limperatrice

La debut, tonurile suculente de kiwi se împletesc perfect cu acordurile clare de piper roz. Fermecătoarea rubarbă pătrunde până în inima parfumului, care ascunde miez de pepene roșu răcoritor, flori de ciclamă și iasomie mătăsoasă. Baza caldă este compusă din lemn de citrice și santal, amplificate de moscul senzual.

D&G Anthology L’Imperatrice 3 are personalitatea unei femei moderne, emancipate, care nu ezită să-și exprime opiniile și ilustrează puterea, individualitatea și senzualitatea ei. Parfumul a fost lansat în 2009, iar emblema sa a devenit carismaticul supermodel Naomi Campbell.

Parfumuri_fresh-dama

Acestea sunt alegerile mele parfumate pentru această primăvară și le folosesc cu mare drag, prin rotație, pentru că îmi plac în mod egal, nu aș putea spune că unul îmi place mai mult decât altul.

Voi ce parfumuri purtați primăvara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *