Produse favorite de la Estée Lauder

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta.

Printre produsele mele favorite de la Estée Lauder se numără:

ÎNGRIJIREA TENULUI

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate (concentrat de noapte regenerator)

Estée Lauder Mini Advanced Night Repair este un concentrat de noapte regenerator, care fortifică și mărește semnificativ claritatea luminoasă a pielii, oferindu-i un aspect vizibil mai tânăr.

Formula unică restaurează rapid aspectul pielii și-i oferă o hidratare intensă de până la 24 de ore.

Acidul hialuronic din compoziție ajută la restabilirea echilibrului natural al umidității pielii, lăsând-o moale, netedă și catifelată.

Este un must have, un adevărat răsfăț pentru ten cu beneficii vizibile.

DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme (Cremă de zi protectoare pentru piele normală și mixtă)

Toate cele necesare pentru combaterea primelor semne de îmbătrânire sunt conținute de crema de zi protectoare, pentru ten mixt, Estée Lauder DayWear.

La fiecare aplicare a cremei, tenul primește hidratare, protecție solară și un aspect radiant. De asemenea, atenuează primele semne de îmbătrânire.

MACHIAJ

Double Wear Stay-in-Place (fond de ten persistent SPF 10)

Fondul de ten de lungă durată Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este perfect pentru un ten care arată mereu sănătos, natural și autentic și pentru un efect mat delicat și un ten vizibil mai perfecționat.

Pentru fiecare ton și subton al pielii, Fondul de ten de lungă durată Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place este disponibil într-o gamă largă de nuanțe, dintre care o poți alege ușor pe cea potrivită tenului tău.

Este incredibil de ușor și plăcut pe față și, totuși, persistă 24 de ore. Uniformizează perfect tenul, acoperă imperfecțiunile și nu se șterge.     

Machiajul nu va necesita retușuri în timpul zilei. Așa cum te-ai machiat dimineață, la fel vei arăta și seara, înainte de a te demachia, indiferent cât de grea a fost ziua.

Încercați-l și veți înțelege de ce fondul de ten Double Wear Stay-in-Place este alegerea nr. 1 pentru milioane de femei, din întreaga lume.      

Double Wear Stay-in-Place Pump (pompiţă pentru machiaj)

M-am bucurat mult că am putut găsi pe site (www.notino.ro) pompa pentru fondul de ten, pentru că trebuie să recunosc faptul că lipsa acestei mă deranja oarecum și mereu am considerat acest fapt un minus.

Pompa pentru fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place asigură o aplicare mai ușoară și mai comodă a fondului dvs. de ten preferat.

Înlocuiți aplicatorul original cu această pompă și veți obține cantitatea ideală de produs din câteva apăsări. Acasă sau în călătorie, acum veți putea aplica fondul de ten Double Wear Stay-in-Place cu mult mai multă eleganță.

PARFUM

Modern Muse (Eau de Parfum pentru femei)

Dintre parfumuri, preferatul meu este Apa de parfum pentru femei Estée Lauder Modern Muse este un parfum proaspăt, floral-lemnos, care conferă încredere în sine celei care o folosește și îi dezvăluie independența, forța și delicatețea.

Compoziția sa combină acorduri emoționale contrastante, de flori și de lemn. Odată aplicată pe piele, îi va inspira pe toți cei din jur.

Neobișnuita compoziție debutează cu mandarine proaspete și zemoase, urmate de tonuri florale efervescente de iasomie, de caprifoi și de crin. Baza constă într-o combinație contrastantă de tonuri senzuale: lemn, mosc, paciuli și ambră.

Parfumul Estée Lauder Modern Muse este inspirat de stilul de viață dinamic și plin de contraste al femeilor moderne. Chipul său este fermecătorul fotomodel Arizona Muse.

Acestea sunt câteva dintre preferatele mele, dar pe notino.ro găsiți toate gamele cosmetice ale brandului Estée Lauder. Vouă vă plac produsele acestui brand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *