Protecție solară pentru întreaga familie

,

Indiferent de anotimp, de starea vremii sau locul în care ne aflăm, pielea noastră are nevoie de protecție solară, în fiecare zi, pentru a ne apăra de razele UV emise de soare și de efectele negative pe care le pot provoca pielii: de la îmbătrânirea prematură sau pete pigmentare, până la cancerul de piele.

Nu voi face acum apologia necesității utilizării protecției solare, dar cred că toată lumea știe că trebuie să folosească în fiecare zi cremă de protecție solară cu SPF ridicat.

Cosmeticele pentru protecție solară reprezintă produsele esențiale pentru sănătatea pielii. Chiar dacă mergeți pe malul mării, la o piscină descoperită sau chiar la ski, nu uitați cosmeticele de protecție solară!

Companiile de cosmetice produc o gamă largă de produse de protecție solară recomandate de medicii dermatologi care oferă cea mai bună protecție.

Cea mai bună protecție este cea cu care te simți cel mai bine!

Am aruncat o privire pe notino.ro și puteți găsi atât produse specifice de larg consum, cât și cosmetice profesionale cu factor de protecție SPF 50, de la branduri de calitate superioară cum ar fi Clinique, La Roche-Posay, Lancaster, Piz Buin sau Vichy, pe care le puteți folosi atunci când călătoriți la mare sau la munte, acolo unde soarele este foarte puternic. Găsiți pe Notino pentru toate buzunarele!

Eu am ales pentru protecție solară spray-ul de protecție pentru față și corp SPF 50+ Uriage Bariésun Spray SPF 50+, pentru că îmi place consistența, este ca o emulsie care intră foarte bine în piele, se potrivește tuturor tipurilor de piele și asigură protecție ridicată și eficientă.

Reduce înroșirea pielii cauzată de radiațiile UV (dacă ea se întâmplă) evită iritațiile și hidratează pielea.

Protecția după plajă este la fel de importantă!

După expunerea la soare, pielea are nevoie de o hidratare intensă pentru a-și menține un bronz cât mai strălucitor și durabil.

Eu am ales loțiunea după plajă de la Piz Buin, deoarece conțin substanțe active, extrase din aloe-vera și alte plante, care previn cojirea pielii.

Loțiunea și crema de după plajă de la Piz Buin pot fi cumpărate în recipiente mari, astfel încât să economisești considerabil.

Spray-ul după plajă Piz Buin After Sun ajută pielea să se regenereze printr-o hidratare corespunzătoare, imediat după expunerea la soare.

Formula sa lejeră se absoarbe rapid în piele și nu lasă o peliculă grasă. Senzația de confort este restabilită instant, iar pielea este calmată în profunzime.

Previne descuamarea pielii și ajută la menținerea bronzului pentru mult timp, ajută la echilibrarea nivelului de hidratare al pielii după expunerea la soare, redă senzația de confort, oferă protecție până la 48 de ore, calmează pielea iritată sau roșie, se absoarbe rapid în piele și nu lasă peliculă grasă.

Conține acid hialuronic care păstrează hidratarea la nivelul pielii și regenerează pielea, iar glicerina înmoaie și hrănește pielea după expunerea la soare.

O atenție deosebită trebuie să acordăm protecției copiilor. La fiecare ieșire în aer liber, pielea copilului trebuie protejată cu cea mai bună cremă cu protecție solară pentru copii. Nu numai în vacanță, pe malul mării, ci în fiecare zi.

Cum alegem cea mai bună cremă cu protecție solară pentru copii?

Pielea copiilor este nu doar mai sensibilă, ci și de câteva ori mai subțire decât cea a adulților, prin urmare, se arde ușor și rapid. O cremă de protecție clasică pentru adulți este insuficientă și ar putea da iritații.

Pentru protecția eficientă a pielii copiilor și prevenirea arsurilor solare și a afecțiunilor dermatologice, utilizați spray-uri solare pentru copii și creme de protecție solară pentru bebeluși și sugari.

Tipuri de creme cu protecție solară pentru copii

Puteți alege dintr-o ofertă extinsă, de la creme cu protecție solară pentru bebeluși și sugari, până la creme pentru copiii mai mari, care au pielea mai puțin sensibilă.

  • Crema cu protecție solară pentru bebeluși și sugari este indispensabilă pentru cei mici, chiar dacă stau la umbră.
  • Crema cu protecție solară pentru copii are o consistență mai densă, aplicarea sa necesitând mai mult timp. Avantajele duratei mai mari de absorbție a cremei sunt un control mai bun asupra locurilor unse și o protecție solară completă.
  • Spray-ul cu protecție solară pentru copii se aplică ușor și rapid. Nu este atât de dens ca o cremă de plajă și, de aceea, trebuie reaplicat mai des.

Fie că alegeți o loțiune cu protecție solară pentru copii, o cremă sau un spray, dacă petreceți mai mult timp în aer liber este necesară reaplicarea sa regulată, la fiecare două, cel mult trei ore.

Eu am ales mereu produse Nivea Sun Kids, deoarece protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB, hidratează pielea copilului și protejează pielea față de arsurile solare, iar produsul este rezistent la apă și se aplică ușor.

Se agită bine, înainte de utilizare. Se pulverizează pe piele, în cantități suficiente, înainte de expunerea la soare, iar aplicarea se repetă în special înainte și după baie, după ștergere sau uscarea cu prosopul.

După plajă, am ales produsul Ziaja Ziajka care îngrijește perfect pielea copilului, după expunerea la soare.

Hidratează pielea copilului, calmează pielea iritată de soare și o împrospătează.

După bronzare, se aplică o cantitate suficientă de produs pe pielea curată. Se întinde ușor și se lăsă să se absoarbă.

Dragilor, alegeți din oferta generoasă de creme cu protecție solară pentru voi și pentru copii de la notino.ro și bucurați-vă de zilele în aer liber, fără frică de arsuri sau de alte probleme cu pielea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *