Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că și cele de protecție termică pentru păr se regăsesc în bagajele tale.

Dacă ești nehotărâtă, îți sugerez câteva produse pentru protecția termică a părului pe care le găsesti pe notino.ro și care te vor ajuta să ai un păr impecabil chiar și la 40 de grade!

► INVIGO Sun de la Wella Professionals

În această perioadă, părul și pielea sunt expuse unei cantități mai mari de raze UV; acestea au o intensitate mult mai crescută decât în restul anului. Este inevitabil ca structura firului de păr să nu fie afectată, cu atât mai mult cu cât intervin și alți factori precum vântul, apa sărată sau clorul din piscine.

InvigoSun-Wella-Boncafe

Gama INVIGO Sun conține produse cu aromă de flori de portocal. Acestea oferă îngrijire și protectie solară completă, grație noii formule SUN-BLEND cu vitaminele B5 si E.

Șamponul Invigo Sun este produsul ideal pentru curățarea părului după expunerea la soare. Acesta curăță delicat părul după lungile ședinte de soare și baie.

Vara, părul se usucă, devine mai poros, iar culoarea se mătuiește. Cu ajutorul Conditionerului  Express INVIGO SUN de la Wella Professionals poți preîntâmpina toate aceste neplăceri, prin urmare, nu uita să-l iei cu tine în vacanță!  Are un un miros divin de portocală și poate fi folosit în fiecare zi. Conține  vitamina B5 si ulei de caise, care oferă un efect de reparare instant și o formulă special creată pentru protecția părului în sezonul estival.

Cu ajutorul Spray-ului cu protectie UV prospețimea culorii podoabei tale capilare se bucură de o îngrijire mai atentă, iar firul de păr își păstrează aspectul sănătos. Părul tău va fi mătasos și va arăta incredibil!

► Wella Professionals Invigo Nutri – Enrich

Masca de păr regeneratoare cu efect de autoîncalzire Invigo Nutri – Enrich hidratează orice tip de păr. Formula sa cu efect de încălzire hidratează părul, lăsându-l moale și  incredibil de mătăsos la atingere.

Aplicarea balsamului este de multe ori insuficientă ca să stopeze uscarea și casarea părului. Deci, ia în calcul să îl răsfeți și să îl hrănești regulat cu măști bogate și onctuoase, menite să îți reenergizeze podoaba capilară.

Măștile de păr conțin ingrediente active, vitamine și uleiuri de păr care stimulează creșterea părului și îi oferă protecție împotriva deteriorării. De cele mai multe ori, aceste subtanțe au și au un efect de catifelare și ordonare asupra firului. Ei bine, măștile de păr sunt cea mai simplă modalitate să îți păstrezi sănătatea si strălucirea de lungă durată, dar și protecția termică.

Wella Professionals Eimi Perfect Setting

Eimi Perfect Setting de la Wella Professionals este un spray pentru protecție termică a părului foarte bun care conferă volum coafurii. De aceea, îl aplic chiar de la rădacina părului. Protejează firul de păr de efectele căldurii și îl hidratează, conferind o strălucire discretă. Conține provitamina B5 și filtru UV și are nivel de fixare 2. Combate daunele datorate căldurii excesive și reduce efectul de electrizare, ajută placa să treacă mai ușor peste firul de păr, iar rezultatul este un păr cu aspect sănătos, plin de strălucire și vitalitate.

            Mod de utilizare:

Se agită flaconul și se pulverizează pe păr de la o distanță de 15-30 cm, apoi se utilizează placa sau ondulatorul. După coafarea părului, vei observa cu siguranță diferența. Părul tău devine mai voluminos și mai strălucitor și, de asemenea, își păstrează forma de la uscarea prin suflare, fără a se deteriora din cauza căldurii.

Protejează-ți părul de deteriorarea căldurii cu ajutorul spray-ului EIMI Perfect Setting de la Wella Professionals, un brand cu pasiune pentru furnizarea de produse inovatoare și creative pentru îngrijirea părului!

Dacă faci parte dintre cele care nu se mulțumesc cu compromisuri și doresc numai cea mai bună îngrijire pentru părul lor, produsele de păr Wella Professionals sunt create exact pentru tine. Se găsesc pe notion.ro, în magazine și online. Savurează și tu bucuria senzației unui păr frumos și sănătos!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *