Queen of the day cu Douglas Collection

Douglas_Collection

În prag de primavară, Douglas Collection s-a îmbogățit cu produse menite să-ți aducă frumusețe, prospețime și naturalețe și să te transforme în Queen of the day.

Iată câteva produse din această sweet collection care mi-au atras atenția și pe care le-am încercat:

Pudră iluminatoare

Douglas Illuminating Powder este o pudră fard de obraz dar și iluminator ce conferă o strălucire sănătoasă feței. Acest efect provine din combinația nuanțelor de roz cu cea de caisă mată și cu mici particule strălucitoare. Este foarte pigmentat, așa că e bine să folosiți o perie nu prea deasă, care nu va exagera cantitatea de produs aplicată, astfel că rezultatul va fi foarte proaspăt și tineresc.

Strălucirea delicată este datorată particulelor de sclipici argintiu foarte fin, iar textura este foarte bună, se poate aplica în mod liber și ușor. 

Douglas Illuminating Powder

Preț: 69 lei

Balsam de buze

Balsamul de buze cu inimioară face buzele moi și catifelate, hidratează și hrănește timp de câteva ore. Tonul roz și luciu de buze aproape imperceptibil scoate în evidență frumusețea și forma buzelor.

Lip Balm este, practic, două într-un singur produs, deoarece hrănește buzele ca un balsam, în timp ce buzele sunt învăluite blând într-un ton de roz deschis. Miezul interior al balsamului de buze este o inimioară care mi se pare, visual, foarte atrgătoare.

Pe buze, produsul se simte hrănitor și plăcut. Pigmentarea este elegantă pentru un balsam de buze, persistența culorii durează aproximativ o oră, ceea ce este normal pentru o astfel de consistență.

Douglas_Lip_Balm

Preț: 59 lei

♥ Rimel 5-in-1

Volum, alungire, curbare, definire si intensitate – toate într-un singur produs inovator! Experții Douglas Beauty au descoperit o nouă formulă pentru un mascara 5 în 1.

Pensula răsucită 320°cu formă de spirală maximizează genele pentru un efect de volum puternic. Cu vârful conic al periei se poate ajunge chiar și cele mai scurte gene.

De la prima aplicare creează instantaneu volum și curbare, lungime incredibilă și gene definite.  Culoarea este negru intens, formula lichidă se usucă rapid și asigură un aspect de gene false.

Ce ți-ai mai putea dori de la o mascara?

Douglas_Volumising_Mascara

Preț: 69 lei

♥ Gel de duș Toffee Apple

Deliciile din colecția Les Délices s-au îmbogățit cu un gel de duș cu un parfum irezistibil pentru fanii de delicatese mai mari sau mai mici.

Gelul de duș cremos hrănește pielea mătăsoasă și o lasă parfumată. Pentru mine, acest gel de duș delicat este perfect pentru că lasă pielea catifelată, fină la atingere și proaspăt parfumată!

 Înveselește instantaneu rutina de frumusețe a oricărei zile!

Douglas_Les_Delices

Preț: 9,5 lei (100 ml)

Preț: 29 lei (300 ml)

Toate produsele din noua gamă Douglas Collection sunt disponibile exclusiv în magazinele Douglas, precum  și online.

Transformă rutina de frumusețe în momente de fericire și fii Queen of the day cu noua colecție de la Douglas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *