R.I.B.S., restaurantul coastelor aromate și bunului gust

,

Restaurant_R.I.B.S.

De curând, bloggeri și oameni din media au luat parte la o cină de degustare, în cadrul celui mai nou restaurant din Centrul Istoric al Capitalei ce s-a deschis în urmă cu mai puțin de 2 luni.

Restaurant_R.I.B.S.

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str. Șepcari 12-14, este specializat în ribs & burgers după cum foarte sugestiv ne spune si numele R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces.

Meniul serii a fost compus din antreuri precum houmus cu 3 arome, carpaccio de sfecla roșie cu brânză de capră, caviar de hrean și valeriană, burgeri de vită, curcan și pește, cartofi prăjiți cu brânză și 3 tipuri de sos, 3 tipuri de coaste printre care 1 în crustă panko și carne la garniță reinterpretată.

Restaurant_R.I.B.S.

Designul restaurantului a fost realizat de deja cunoscutul Victor Grosu, arhitect ce a amenajat până acum mai multe locații HoReCa, iar de această dată a realizat un pub urban cu influențe de tavernă spaniolă în centrul istoric al Bucureștiului.

Restaurant_R.I.B.S.

Meniul general al restaurantului conține cu preponderență coaste de porc atât în varianta de preparare clasică, acompaniate de 12 tipuri de sosuri, cât și în supă sau salată, plus o selecție de burgers delicioși.

Restaurant_R.I.B.S.

De sigur, veți găsi în meniu și preparate vegetariene sau pe bază de pește și fructe de mare, dar și câteva preparate clasic românești îmbinate armonios într-un platou made in RO.

Restaurant_R.I.B.S.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să vizitați atât site-ul www.ribsrestaurant.ro cât și pagina de Facebook www.facebook.com/RIBSro.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, mergeți să mâncați la R.I.B.S. și veți găsi un suflu nou adus coastelor aromate și burgerilor clasici, într-o locație specială, plină de emoție și bun gust!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *