De curând, bloggeri și oameni din media au luat parte la o cină de degustare, în cadrul celui mai nou restaurant din Centrul Istoric al Capitalei ce s-a deschis în urmă cu mai puțin de 2 luni.
Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str. Șepcari 12-14, este specializat în ribs & burgers după cum foarte sugestiv ne spune si numele R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces.
Meniul serii a fost compus din antreuri precum houmus cu 3 arome, carpaccio de sfecla roșie cu brânză de capră, caviar de hrean și valeriană, burgeri de vită, curcan și pește, cartofi prăjiți cu brânză și 3 tipuri de sos, 3 tipuri de coaste printre care 1 în crustă panko și carne la garniță reinterpretată.
Designul restaurantului a fost realizat de deja cunoscutul Victor Grosu, arhitect ce a amenajat până acum mai multe locații HoReCa, iar de această dată a realizat un pub urban cu influențe de tavernă spaniolă în centrul istoric al Bucureștiului.
Meniul general al restaurantului conține cu preponderență coaste de porc atât în varianta de preparare clasică, acompaniate de 12 tipuri de sosuri, cât și în supă sau salată, plus o selecție de burgers delicioși.
De sigur, veți găsi în meniu și preparate vegetariene sau pe bază de pește și fructe de mare, dar și câteva preparate clasic românești îmbinate armonios într-un platou made in RO.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să vizitați atât site-ul www.ribsrestaurant.ro cât și pagina de Facebook www.facebook.com/RIBSro.
Dacă v-am stârnit curiozitatea, mergeți să mâncați la R.I.B.S. și veți găsi un suflu nou adus coastelor aromate și burgerilor clasici, într-o locație specială, plină de emoție și bun gust!