Reprobable, libertatea stilului personal

Iubim look-ul relaxat și știm că orice creație a unui designer român merită descoperită, mai ales dacă aduce un concept nou, autentic, ce conferă o alură cool, altfel. Reprobable a făcut din artă, modă și spune așa: “Ești mereu cine te îmbraci. Punct”.

Evident, m-am gândit că voi arăta ca un personaj bizar, dar în același timp atrăgător și impresionant dacă aș îmbrăca aceste piese deloc sterile, deloc anoste, nicidecum commune.

Reprobable este dovada unei imaginații rafinate, dichisite. Naște emoții, iar tenacitatea designer-ului construiește piese unice, pe care dorești cu orice preț să le porți, să le pui în valoare. Așadar, dacă tu știi că pasiunea ta pentru haine te transformă într-o ființă sensibilă și unică, atunci trebuie să faci cunoștință cu piesele semnate Reprobable. Este genul de haină cate îți dă o dispoziție aparte și nu te va lăsa să irosești clipe mișto în vestimentație urâtă. Calitatea își spune cuvântul, pentru că sunt folosite țesături și materiale naturale, iar acest lucru face diferența…

Totodată, te întreabă simplu, dar poate să-ți răspundă complicat. Reprobable mai este ușor de abordat, credibil, curat, cinstit și…liber. Cu asta trebuia să-ncep, de fapt. Cu faptul că Reprobable iubește libertatea. Iremediabil. Și tocmai de aceea nu ți-o va îngrădi vreodată, și tocmai de aceea nu are limite în a te încuraja să îți dezvolți o semnătură proprie în ceea ce privește stilul personal vestimentar”, spune designer-ul acestui brand.

Totodata te intreaba simplu, dar poate sa-ti raspunda complicat. Reprobable mai este usor de abordat, credibil, curat, cinstit si… liber. Cu asta trebuia sa-ncep, de fapt. Cu faptul ca Reprobable iubeste libertatea. Iremediabil. Si tocmai de aceea nu ti-o va ingradi vreodata, si tocmai de aceea nu are limite in a te incuraja sa iti dezvolti o semnatura proprie in ceea ce-ti priveste stilul personal vestimentar”, spune designer-ul acestui nou brand.

De unde vine numele – REPROBABLE?

Vedem in jur multi oameni cu trend, dar nu prea observam si oameni cu personalitate, nu ti se pare si tie astfel? Nu ti se-ntampla sa remarci oameni ce nu-si poarta cu mandrie Eul, ci care mai degraba isi dezvolta public o imagine de invelit la suprafata un Ego trist si vanitos? Ce fac acesti oameni? Pai ei dezvolta multiple personalitati, ei isi ascund astfel personalitatea proprie. Si cum se-ntampla acest lucru? Prin neincredere in sine, ori prin dorinta de a impresiona, no matter what… Prin dorinta de a impresiona alti oameni insa, si nu in primul rand pe sine insusi. Hainele insa te povestesc, nu ai ce face. Hainele spun despre cine esti. Nu despre cine vrei sa fii; esti mereu cine te imbraci. Si punct.  De aceea “Reprobable”. In acest punct a aparut primul  meu gand vizavi de acest concept”, spune designer-ul.

Te invit sa le admiri si pe pagina de FB: https://www.facebook.com/reprobable/!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *