Ritual pentru demachierea și curățarea tenului

Frumusețea începe de la modul în care îți îngrijești tenul și pielea pentru că cel mai mare organ al corpului, pielea, necesită atenție specială. Ritualurile sunt ceea ce dau structură vieții, iar Yves Rocher te ajută, prin produsele sale, să îți creezi un ritual sustenabil de îngrijire a pielii.

Demachierea, hidratarea și îngrijirea corectă a tenului asigură protecția pielii, precum și un aspect sănătos și frumos. Ritualul de demachiere și protejare a tenului are rol important, iar rutina acestor proceduri trebuie urmată cu strictețe, indiferent de context.

Îngrijirea tenului se poate realiza ușor și simplu cu ajutorul unor produse specifice, atât pentru tipul de ten, cât și pentru problemele identificate, astfel încât să te poți bucura de un ten frumos și sănătos, precum și de o stare de bine pe măsură.

Obiceiurile sănătoase sunt extrem de importante. Yves Rocher ne propune un ritual sustenabil de îngrijire a pielii, cu produse la îndemână, eficiente, preparate din ingrediente naturale, cu grija permanentă față de mediu și de pielea noastră.

Fie că vorbim despre gelul de curățare, exfoliante sau mască, în oricare dintre ele regăsim respectul față de natură și principiile agroecologiei. Toate sunt realizate din plante recoltate și cultivate pe câmpurile proprii, din Franța. Recipientele produselor sunt 100% din plastic reciclat și reciclabil.

Gamele de curățare și demachiere sunt adaptate cerințelor oricărui tip de ten. Putem alege și îmbina produsele astfel încât ritualul de curățare, demachiere și hidratare să fie un real răsfăț.

DEMACHIERE CU GAMA PURE

PUR BLEUET

Demachiant expres pentru ochi este adaptat în mod specific conturului ochilor.

Este demachiantul meu preferat pentru ochi, pentru că nu mă ustură și curăță perfect.

Formula cu Albăstrele Bio, cultivate prin agroecologie în câmpurile Yves Rocher din La Gacilly au proprietăți calmante, iar formula sa bifazică îndepărtează în mod eficient orice urmă de machiaj, chiar și pe cel waterproof, îngrijind în același timp genele.

Rezultatul? Ochii sunt perfect demachiați, iar pielea din jurul lor este calmată. Textura sa lasă tenul catifelat, fără să îl îngrașe.

Formulat fără parfum, acesta este perfect pentru ochii sensibili.

Gama mai conține Demachiant delicat pentru ochi sensibili și Apă florală de albăstrele bio.

PURE ALGUE

Această gamă este pentru Oxigenare și este adaptată în mod specific tenului normal spre mixt, ce poate prezenta senzaţii de strângere și lipsă de hidratare.

Gel marin demachiant 3 în 1

Formulat cu Micro-alge Tetraselmis, cultivate în culturi responsabile și durabile în largul coastelor noastre bretone, datorită proprietăților lor de oxigenare. Îndepărtează chiar și machiajul waterproof, curăță și detoxifică tenul și ochii, cu un singur gest.

Gelul marin demachiant 3 în 1 combină în mod ideal eficacitatea unui ulei demachiant cu prospețimea unui gel pentru curățarea tenului, respectând pH-ul tenului.

Conține 99% ingrediente de origine naturală.

– Testat sub control dermatologic și oftalmologic.

– Fără sulfați (fără agenți tensiactivi sulfați).

– 99% din ingredientele formulei sunt biodegradabile.

– Alge provenite dintr-un sector durabil și responsabil, cultivate în largul coastelor noastre bretone, Franța.

Mască pentru hidratarea și oxigenarea tenului

Formula cu Micro-alge Tetraselmis, cultivate în culturi responsabile și durabile în largul coastelor bretone, datorită proprietăților lor de oxigenare. Hidratează, revitalizează și redă luminozitatea naturală a tenului.

Textura de gel ultra-fresh se topește la contactul cu pielea, lasând-o catifelată, hidratată și fresh.

Din aceeași gamă: Șervețele demachiante, ideale pentru călătorii și Exfoliant iluminator. Ambele conțin  Micro-algele Tetraselmis.

Șervețele demachiante exfoliază cu delicatețe, oxigenează și împrospătează perfect tenul. Exfoliantul are textura gel ultra-fresh, cu pudră din Bambus, exfoliază, oxigenează și împrospătează tenul, lăsându-l catifelat și luminos. Ce ți-ai putea dori mai mult?

PURE CAMOMILLE

Are Efect de calmare și este adaptată în mod specific tenului sensibil.

Mască spumă cu efect calmant

Această mască este formulată cu Mușețel sălbatic Bio, cultivat prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale calmante.Textura de spumă aerată calmează senzațiile de disconfort ale tenului și îl catifelează. Testată sub control dermatologic.
Conține 98% ingrediente de origine naturală. Fără parfum.

PURE MENTHE

O gamă creată pentru Purificare. Adaptat în mod specific tenului mixt spre gras și/sau cu imperfecţiuni.

Mască pentru curățarea porilor cu Cărbune Vegetal

Formulată cu Mentă piperată Bio, cultivată prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale revitalizante. Dezincrustează porii și reduce punctele negre. Absoarbe excesul de sebum și eliberează tenul de impurități.

Rezultatul? Un ten detoxificat, matifiat și purificat în profunzime. Textura fresh purifică tenul, lăsându-l uniform și luminos.

Apă florală de Mentă Piperată Bio

Bogate, în mod natural, în ingrediente active, apele noastre florale sunt obținute prin distilare cu abur, un proces 100% natural, ce permite extracția tuturor proprietăților plantei. Compuse din 99% ingrediente de origine naturală, acestea sunt nediluate (100% hidrosol) și fără parfum adăugat.

Această apă florală este formulată cu Mentă piperată Bio, cultivată prin Agroecologie în câmpurile din La Gacilly, datorită proprietăților sale revitalizante. Purifică și redă luminozitatea naturală a tenului.

Textura sa de brumă revitalizantă tonifică tenul și îl împrospătează, fiind o completare ideală pentru procesul de demachiere. Rezultatul? Un ten luminos ce își recapătă echilibrul.

Mănușă demachiantă

Captează particulele de machiaj, chiar și pe cele încăpățânate, pentru o demachiere simplă, rapidă și eficientă.
Materialul ultra-catifelat este alcătuit din microfibre pentru o demachiere delicată, potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

O reală alternativă pentru dischetele din bumbac de unică folosință, această Mănușă reutilizabilă permite o demachiere eco-responsabilă prin limitarea impactului asupra mediului.

Avantaje:

Practică: îndepărtează machiajul doar cu apă, fără a adăuga un produs demachiant.

Ușor de transportat: formatul său se potrivește cu ușurință în trusa de cosmetice și poate fi transportată peste tot.

Lavabilă, această mănușă ajută la limitarea deșeurilor.

Când spunem sustenabilitate ne gândim la Yves Rocher, care se asigură că ne putem bucura mai mult timp de noi înșine și de abundența naturii, datorită provenienței și modului de creare a produselor sale.

Cu Yves Rocher, frumusețea este pură, naturală, iar procesul de demachiere și hidratare a tenului un real răsfăț.

Căutați produsele, promoțiile și reducerile pe site și în magazinele Yves Rocher, au oferte de nerefuzat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *