Ritualul de îngrijire a tălpilor după plajă

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Neglijată adesea în celelalte sezoane, pielea tălpilor necesită o îngrijire specifică pe timpul verii. Nisipul și apa sărată a mării deshidratează pielea, lasând-o aspră și cu un aspect inestetic. Pentru a fi sigură că vei putea purta oricând perechea preferată de sandale, este important să dedici atenție sporită pedichiurii tale după o zi la plajă iar Podo Line, gama profesională pentru uz zilnic de la Clarena, îți completează necesarul de beauty cu toate produsele de care ai nevoie pentru o pedichiură impecabilă.

Începe ritualul picioarelor cu o baie cu săruri aromate. Datorită extractelor din ierburi și microelementelor conținute, acestea hidratează intensiv, înmoaie bătăturile și revigorează pielea picioarelor. Pentru performanțe optime, specialiștii recomandă folosirea sărurilor o dată pe săptămână. În funcție de preferințe, poți alege arome marine pentru revitalizare, lăcrămioare pentru relaxare sau trandafiri pentru o senzație de picioare ușoare. (Săruri de baie, Clarena, 61 RON)Podo Peel_250 ml 77 LEIAlternativ, pentru a pregăti picioarele pentru pedichiură, poți folosi o spumă specială cu extracte de plante și argint care va înmuia pielea întărită și unghiile. Argintul are efect antibacterian iar procedura va deveni mult mai simplă. Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru a te bucura de 10 minute de relaxare cu tălpile în apă caldă, aplică pur și simplu o cantitate mica de produs pe tălpi, lasă să acționeze 3 minute și clătește.  (Silver Foot Bath, Clarena, 500ml, 135 RON)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Fără a șterge apa ramasă pe piele, aplică un peeling enzimatic sub formă de gel. Extractul de papaia și dioxidul de siliciu din Podo Peel, vor exfolia straturile de celule moarte, lăsând pielea fină și pregatită să primească produsele de hidratare. (Podo Peel, Clarena, 250ml, 77 RON)

Înainte de a trece la curățarea unghiilor, pentru a preveni orice neplăcere, pulverizează spray-ul răcoritor cu argint. Acesta va preveni transpirația, având totodată efect antifungic. Extractele din plante asigură o îngrijire complexă, conferind o senzație racoritoare relaxantă și calmând eventualele iritații. (Silver Foot Spray, Clarena, 250 ml, 125 RON)

Myco_Stop_Drops_30ml_71 LEI

Ritualul picioarelor fericite trebuie să se încheie cu aplicarea unui creme intens hidratante care să calmeze iritațiile și să accelereaze regenerarea. Rich Foot Ointment (Clarena, 75 ml, 105 RON) înmoaie și redă elasticitatea pielii, prevenind crăparea.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Produsele Clarena sunt disponibile în România în saloanele partenere Estetiq Solutions și în showroom-ul Estetiq Solutions din Str. Romulus, nr. 35.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *