Rujul potrivit, seducție garantată

Rujuri-Notino.jpg

Dintre toate  fardurile din lume, rujurile sunt preferatele mele și deși am început să le folosesc destul de tårziu, acum tronează peste tot: în genți, în buzunare, în sertare și dacă nu ar fi produse perisabile, probabil că aș avea o colecție impresionantă.

Fără un ruj la purtător, n-aș mai putea trăi, îl folosesc cu aceeași plăcere de fiecare dată, cu destulă precizie, cu și fără oglindă.

Statisticile nu mint: femeile dețin, în medie, opt rujuri; majoritatea femeilor consumă, de-a lungul vieții, aproximativ 2,7 kg de ruj, iar 90% dintre femei declară că rujul este singurul produs cosmetic din trusa lor, a cărui nuanță și-o amintesc exact.

YSL-Notino.jpg

Ca să mai ies din tristețea acestor zile, m-am gândit să-mi fac o bucurie și să-mi mai achiziționez niște rujuri. Cumpărăturile online funcționează, așa că nu am stat pe gânduri și am ales câteva rujuri de pe Notino, pe care vreau să vi le prezint și vouă. Voi începe cu cele de la Yves Saint Laurent – unul dintre brandurile mele preferate:

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Rock’n Shineruj hidratant pentru strălucire

Am ales un ruj hidratant pentru că în acest anotimp simt nevoia unei hidratări permanente. Rujul Yves Saint Laurent Rouge Volupté Rock’n Shine are o textură cremoasă, hidratează și îngrijește buzele, le accentuează, le conferă un luciu discret, iar buzele arată divin, pline și sănătoase.

Eu am ales nuanța 9 Fuchsia Drums pe care o ador, pentru că este combinația perfectă între culoare și discreție, adică ceva greu de obținut de la o culoare provocatoare.

YVS-Rouge-Volupte_Rock'n-Shine.jpg

Nu v-am spus nimic despre ambalaj, arată superb, ca o bijuterie, cu un capcac cu inserții de particule strălucitoare, doar e un ruj pentru strălucire!

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Glossy Stain ruj rezistent și luciu de buze (2 in 1)

Am ales și un luciu de buze de la Yves Saint Laurent: Vernis A Levres Glossy Stain, care dă buzelor un aspect minunat.

Conferă volum, hidratează și catifelează buzele și are un efect de lungă durată.

Am ales culoarea 07 Corail Aquarelle, care conferă buzelor o culoare saturată, fără a fi stridentă. Îmi place mult culoarea și efectul, după ce aplic un strat uniform, cu aplicatorul.

YVS-Rouge-Vernis-A_Levres.jpg

Am ales și trei rujuri din categoria celor cu buget redus:

Maybelline Color Sensational Made For All

Rujul cremă Maybelline Color Sensational Made for All mi se pare perfect, arată super frumos, culoarea e bogată și este extrem de cremos.

A fost creat special pentru a se potrivi tuturor nuanțelor și subtonurilor de ten. Dintr-o singură trecere, buzele capătă o culoare flatantă, cu finisaj satinat, în condiții de persistență îndelungată și de confort perfect.

Formula cremoasă nu usucă buzele pentru că are în componență miere de albine, ulei de susan și lanolină, hidratează și catifelează buzele și este foarte plăcută pe piele. Rezistă pe buze timp îndelungat și nu se acumulează în riduri, iar buzele devin moi, netede și atrăgătoare.

Ruj_Maybelline.jpg

Se găsește într-o paletă de culori universale, pentru fiecare nuanță de ten. Eu am ales culoare 376 Pink For Me, o culoare superbă care, presupun că se potrivește tuturor tipurilor de ten. Iar dacă vrei o culoare mai intensă, pentru o acoperire mai mare, se aplică mai multe straturi.

Essence Ultra Last Instant

Și vreau să vă prezint aceste rujuri Ultra Last Instant de la Essence, care arată minunat și costă – cât credeți- doar 10 lei!!!

Le-am aplicat și buzele arată pline și sănătoase, pigmentarea este surprinzător de intensă, iar rezistența de lungă durată.

Eu am ales două culori pe care nu le folosec de obicei, dar fiind atât de ieftine, am dorit să încerc și altceva și ce credeți, chiar arată bine pe buze. Sunt cremoase, au o culoare bogată și în funcție de îmbrăcăminte, sunt sigură că le voi purta cu plăcere!

essence_ultra_last.jpg

Dragilor, eu încerc să-mi păstrez rutina și din acest punct de vedere. Chiar dacă stau acasă, mă rujez zilnic și simplul gest de aplicare a rujului pe buze îmi dă o stare de bine. Voi ce rujuri îndrăgiți, ce îmi recomandați?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *