Inspiraţie de street-style la Paris Fashion Week

sara-sampaio-in-ermanno-scervino-1

Paris Fashion Week este unul dintre cele mai importante evenimente pentru cei implicați sau pasionați de modă. Grație prezentărilor anuale de modă, Parisul nu este doar orașul iubirii, ci și unul dintre cele mai stylish locuri din întreaga lume!

La Paris Fashion Week, pe lângă prezentările designerilor care se desfășoară pe catwalk, există o paradă a ținutelor și în stradă, acolo unde cele mai influente persoane își etalează stilurile.

În acest an, ținutele de street-style au oscilat de la tonuri pastelate la cele monocromatice, în nuanțe excentrice sau all blak.

Sara Sampaio, modelul de origine portugheză, a impresionat prin două piese spectaculoase Ermanno Scervino în timpul Săptămânei Modei de la Paris.

Modelul a ales să evidenţieze ţinutele all-black cu un sacou alb, ca cel din imagine.

sara-sampaio-in-ermanno-scervino-2

Și cu un trenci negru lung din colecţiile Ermanno Scervino.

 sara-sampaio-in-ermanno-scervino-3

Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului Italian.

sara-sampaio-in-ermanno-scervino-4

Sara Sampaio, apariţie chic la Paris Fashion Week!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *