Sărbătorește 60 de ani de frumusețe adevărată cu Dove

,

colectie-genti-pentru-cosmetice-Dove

Dove este primul brand care a vorbit despre frumusețea adevărată, despre frumusețea autentică, naturală, unică. Anul acesta, Dove aniversează, la nivel global, 60 de ani de frumusețe adevărată, celebrând expertiza în îngrijirea și hidratarea pielii. De șase decenii Dove inspiră femeile să-și atingă potențialul maxim de frumusețe și le încurajează să considere frumusețea o sursă de încredere, nu de anxietate.

Cu această ocazie, Dove lansează o colecție unică de genți pentru cosmetice, în ediție limitată. Designul personalizat ilustrează frumusețea femeilor întruchipată de-a lungul timpului, explorând autenticitatea frumuseții în momente-cheie din istorie.

Conform celui mai recent studiu Dove, 8 din 10 femei sunt de acord că, pentru a se simți frumoase, este important să se simtă ele însele și nu să încerce să copieze pe altcineva. Astfel de femei au inspirat generații întregi de-a lungul anilor, devenind simboluri ale frumuseții adevărate, reprezentate și în designul special al colecției aniversare Dove.

1940 – Post War

Ediția dedicată anilor ’40 este reprezentată de un pilot de aeronavă militară, definiția frumuseții din acea perioadă, ce a creat în timpul războiului o schimbare de perspectivă, fiind una dintre femeile care activau într-o arie dominată de bărbați.

Setul conține: antiperspirant spray Dove Invisible Dry, gel de duș nutritiv Dove Gentle Exfoliating și lapte de corp Dove Essential Nourishment.

Dove_1940 - Post WarPreț recomandat: 46.9 lei

 1960 – Style

Anii ’60 reprezintă o decadă în care s-a renunțat la numeroase tendințe pentru a celebra frumusețea naturală. Ediția dedicată acestei perioade aduce la viață stilul “Mod” adoptat de femei, bazat pe inovație, creativitate, atitudine și un mix între muzică și modă.

Setul conține: antiperspirant spray Dove Original, gel de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing și lapte de corp Dove Essential Nourishment.

Dove_1960 - StylePreț recomandat: 46.9 lei

1970 – Liberation

Anii ’70 au fost martori ai unei schimbări asupra rolului femeii și a standardelor de frumusețe. Ediția dedicată prezintă o astfel de femeie, care emană individualitate prin hainele și accesoriile handmade. Aceasta își susține principiile, ca parte dintr-un protest pașnic.

Setul conține: antiperspirant spray Dove GoFresh Pear & Aloe Vera și gel de duș Dove GoFresh Pear & Aloe Vera.

Dove_1970 - LiberationPreț recomandat: 31.9 lei

1980 – Power

Noțiunea de femeie de carieră a apărut în societatea contemporană în perioada anilor ’80, femeile ajungând să aibă poziții de conducere, destinate anterior exclusiv bărbaților. Sănătatea și felul în care arată au început să influențeze noțiunile de frumusețe din acea decadă, însă ediția Dove dedicată anilor ’80 ilustrează o femeie-simbol: feminină, de succes și deținând controlul asupra propriului viitor.

Setul conține: antiperspirant spray Dove Powder Soft, gel de duș și loțiune de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual.Dove_1980 - Power

Preț recomandat: 46.9 lei

 

Gama aniversară este completată de un pachet special dedicat bărbaților, care conține antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort, gel de duș pentru corp și față Dove Men+Care Clean Comfort și șampon Dove Men+Care Antidandruff.Dove Men+Care

Preț recomandat: 38.7 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *