Noutăți de primăvară de la SENSAI

Produsele cosmetice japoneze sunt renumite în întreaga lume datorită respectului pentru sănătatea pielii. Nu conțin substanțe chimice sau parfumuri agresive, fiind preferate amestecurile de ingrediente naturale, rețetele tradiționale și cele mai recente tehnologii de producție. SENSAI este un brand japonez din gama luxury, considerat lider mondial în cercetarea acidului hialuronic și care combină ultimele tehnologii cu natura, oferind frumusețe și tinerețe oricărei femei.

Este recunoscută frumusețea femeilor japoneze, vei fi uimit să afli că o femeie de 50 de ani poate arăta de 25, cu un ten perfect, fără riduri și fără pete, femeile japoneze sunt invidiate de noi, restul muritoritorilor, datorită minunatelor lor produse de frumusețe, care au avut mereu secrete bine păstrate, dar care acum ne sunt și nouă accesibile.

Vă invit să cunoașteți câteva produse SENSAI care întregesc gama produselor ce accentuează luminozitatea naturală a tenului, lansată toamna trecută și despre care am mai scris aici și aici.

SENSAI WRINKLE REPAIR CREAM

O cremă bogată și confortabilă, creată pentru a oferi hidratare. Umple ridurile vizibile, atenuând semnele lăsate de înaintarea în vârstă. Ca și cum anii au fost îndepărtați, pielea arată și se simte ca de mătase, netedă și fermă.

 

SENSAI CELLULAR PERFORMACE WRINKLE REPAIR ESSENCE

Tratament anti-rid intensiv cu tehnologii duble pentru un ten plin, ferm și mătăsos, o esență bogată, cu o textură mătăsoasă, care ajută la o reducere vizibilă a liniilor fine și a ridurilor.

Umple ridurile din interior, îmbunătățește cantitatea și calitatea colagenului și astfel previne formarea ridurilor. Îmbunătățește metabolismul colagenului pentru a asigura colagen proaspăt. Se absoarbe rapid în piele. Este îmbogățită cu grăsimi naturale. Interesantă este tripla abordare a colagenului

1. Reduce colagenul vechi și deteriorat;

2. Crează colagen nou și proaspăt;

3. Apără împotriva deteriorării colagenului.

SENSAI TRATAMENTUL INTENSIV AL MÂINILOR

Această cremă hrănitoare lasă mâinile să se simtă moi și să protejeze vulnerabilitatea pielii de la deteriorarea UVB. Cu formule anti-îmbătrânire a mărcii SENSAI, ingrediente și Hydra Strengthening Booster, infuzează mâinile cu aceste ingrediente și astfel se simt mai ferme, mai netede și parfumate cu un parfum oriental relaxant cu note subtile de orhidee, prune și caise. Bucurați-vă de netezirea mătăsoasă a mâinilor, oriunde ați merge!

HIGHLIGHTING CONCEALER

Corector și iluminator îmbogățit cu Silky Botanical EX – un amestec de 3 uleiuri vegetale (de măsline, de migdale și jojoba) cu ingredientul-semnătură Koishimaru Silk EX. Are o textură cremoasă, ușoară și proaspătă, care hidratează intens zona de contur a ochilor și conferă, în același timp, o strălucire naturală. Pensula este moale și flexibilă, pentru o aplicare ușoară pe zonele înguste și laterale ale feței, iar acoperirea este graduală în funcție de dorințele fiecăreia. Este ideal pentru retuș în timpul zilei.

SENSAI TOTAL FINISH REFILL SPF 10

Ușor de folosit și mătăsos conferă o strălucire naturală și hidratează pielea în același timp. Aderă într-un mod natural pe ten, iar finisajul este de lungă durată. Poate fi folosit singur sau împreună cu un fond de ten lichid.Toate produsele SENSAI se găsesc exclusiv în magazinele Douglas și online pe douglas.ro.

Voi le-ați încercat, ce produse japoneze vă plac cel mai mult?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *