Made in Sephora Summer Collection 2017

Made_in_Sephora_Summer_2017

Cu fiecare nouă colecție, Made in Sephora inovează, creând numeroase produse pentru senzații tari: uleiuri cu texturi hibride, spumă detoxifiantă, cremă catifelată pentru înlăturarea impurităților, gomaj pe bază de pudră de bambus, set de măști pentru a vă masca din cap până-n picioare etc. Pe scurt, tot ce vă trebuie pentru a vă dezmierda pielea și pentru a-i conferi un aspect sublim, fără bătaie de cap pentru treacerea la ora de vară.

Cât despre produsele de baie sunt și mai cool! În culori și mai pop! Când gama Made in Sephora își perfecționează toată colecția de produse de baie, rezultatul este următorul: ambalaje cu culori vioaie care atrag toate privirile, ornamente care îmbie simțurile și trimit instantaneu cu gândul la concediu. Acestora li se alătură parfumuri la fel de demențiale, texturi ultra-gurmande și formule care ne respectă pielea.

Luminita_Iliescu_Sephora_SummerCollection2017

Formulele clasice ale spumantului de baie, săpunului cremă de mâini și cremei de mâini hidratante au fost revizitate, pentru a vă propune vara aceasta produse spectaculare.

► Spumant de baie decorat

Pentru a vă bucura de o baie relaxantă cu spume, urmați-ne sfatul: folosiți acest spumant de baie care poate fi utilizat și ca gel de duș, cu un ambalaj superb, revizitat și declinat în 8 arome ultra-cool (floare de bumbac, monoi, mango, bujor, vanilie, floare de cireș, ceai verde și lagună).

Decorated_Bubble_Bath_And_Shower_Gel_2017_Cotton_Flower_HD_CMJN

► Săpun cremă de mâini decorat

Ce se ascunde în flaconul său rotunjor, delicat? Un săpun cremă de mâini onctuos, ce poate fi pus oriunde vă doriți -în bucătărie sau în baie- care curăță pielea și o răsfață. Floare de bumbac, monoi, mango, bujor, vanilie, floare de cireș, ceai verde sau lagună? Dispune de arome, ornamente și culori pe alese.

17857963_1542348192464390_1527756433_n

► Cremă de mâini hidratantă decorată

Această cremă are tot ce-i trebuie în flacon: o textură care nu este grasă, o formulă hidratantă, un format practic, ușor strecurat în poșetă și un ambalaj ultra modern. 

Decorated_Moisturizing_Hand_cream_2017_Mango_BD_RVB► Spumant detoxifiant pentru curățarea pielii

Acelea dintre dvs. care doresc să scape o dată pentru totdeauna de impurități, de celulele moarte, de particulele de praf, de urmele de machiaj și de excesul de sebum de pe piele, își vor vedea visul împlinit. Acest spumant detoxifiant, oriental, pentru curățarea pielii (cu argilă „Rhassoul”), cu formula sa purifiantă și detoxifiantă, vă promite eliminarea –repede și bine- a acestor impurități care vă încețoșează tenul. Și cum acesta nu face lucrurile pe jumătate, asigură și serviciul „ten proaspăt” postvânzare. Serviciu mai complet nici nu s-ar putea!HyperFocal: 0► Spumant cu ulei pentru curățarea pielii

Vă prezentăm această formulă uleioasă, concentrată, care este mătăsoasă, îmbietoare, satinată, bogată în miere de salcâm și hrănește pielea, eliminându-i totodată impuritățile. HyperFocal: 0► Gel de corp hidratant și răcoritor

Acest gel pe bază de apă cu parfum lejer, care mai-mai că ne dă frisoane de plăcere, se topește instantaneu pe piele pentru a o calma și hidrata! Nefiind gras, acesta penetrează rapid pielea și o împrospătează pentru întreaga zi. Cireașă pe corp, formula sa conține aloe vera și extract de cactus, doi agenți cu proprietăți răcoritoare. Folosiți-l de îndată ce mercurul termometrelor o ia razna…

► Spumant cu ulei hrănitor pentru corp

Sephora vă prezintă combinația specială a acestei luni: aceasta îmbină un ulei concentrat cu o spumă care nu lasă senzația de piele uleioasă! Textura sa moale și catifelată, care se transformă în ulei în contact cu pielea, nu picură și nu curge. Textura sa, care nu este grasă, pe bază de ulei de Castanha (nucă braziliană), hrănește pielea la maxim, se aplică super-ușor și rapid și vă permite să vă îmbrăcați imediat după aplicare.► Ulei de duș hidratant

Desfătați-vă întreg corpul și la duș, cu textura satinată a acestui ulei de duș care lasă pielea moale și suplă (datorită uleiului de babassu)… Formula sa hibridă se transformă în lapte de corp la clătire și nu lasă nicio senzație de peliculă grasă pe piele. 

► Gomaj de corp delicat și fondant

Extract de merișor, loțiune pe bază de bumbac, pudră fină de bambus și acizi de fructe (AHA):  datorită acestei combinații de șoc, porii pielii devin mai fini și delicați, pielea devine netedă și lipsită de impurități. Pielea dvs. nu se va mai putea lipsi de acest cocktail de activi, ascunși în această textură ultra-delicată și onctuoasă.► Set de măști All-Inclusive – Produse de îngrijire din cap până-n picioare

La jocul familiilor, cerem cărțile feței, ochilor, vârfului nasului, buzelor, mâinilor și picioarelor. Pentru a juca acest joc, aveți nevoie de 6 măști textile! Luate în ordine, acestea sunt: masca cu alge purifiantă și detoxifiantă, cea cu avocado nutritiv, cea cu cărbune, cu acțiune purificatoare și exfoliantă, cea cu trandafir hidratant, masca cu argan anti-îmbătrânire și cea cu levănțică răcoritoare. Regulile jocului? Să vă desfătați cu acestea câteva minute, nimic mai mult. Cine câștigă? De fiecare dată câștigă pielea dvs.

 

Produsele se găsesc deja în magazinele Sephora, altele urmează să apară treptat, de la finalul lunii mai și până in luna iunie, așa că mergeți in magazine (sau online), descoperiți-le si bucurați-vă de universul colorat Sephora!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *