Sephora Winter Wonderland, cadouri de Crăciun

Într-o lume privilegiată a frumuseţii, într-un decor presărat cu fulgi albi şi aurii, Sephora scrie şi anul acesta o frumoasă poveste de iarnă. Sute de cadouri transformate în truse de machiaj selectate cu grijă, colecţii în arome gurmande şi sute de alte exclusivităţi şi ediţii limitate fac deliciul colecţiei Sephora Winter Wonderland. 

Cu această colecţie pentru Crăciunul 2017, Sephora ne transpune într-un peisaj de iarnă fabulous, o magie unică şi un parc de distracţii cu caruseluri, muzică şi multă zăpadă, însoțiți de simpatica vulpiţă, cea care joacă rolul de mascotă a colecţiei.

Pregătiți-vă să pășim pe tărâmul magic al Sephora Winter Wonderland, dozați-vă răbdarea pentru că articolul este foarte lung, dar am dorit să vă arăt cât mai multe produse din această minunată colecție de sărbătoare:

 Colecţia de palete Sephora Wonderland

Sephora Winter Wonderland

Color Wonderland

Sephora Winter Wonderland

Culori în degrade uşor de purtat, culori nuanţatoare delicate, palete de culori cu tonuri aurite şi rozalii, set de farduri de pleoape, farduri şi lacuri de unghii căutate de toată lumea… Atmosfera plină de culori şi prafuri este decorul în care este dezvăluită colecţia de makeup Sephora Winter Wonderland pentru sărbătorile de iarnă. Indiferent de fantezie, de ten, de ţinută, ceea ce găseşti în palete – adică un evantai ultracomplet, cu nuanţe armonioase şi reflexe strălucitoare – te va ajuta să luminezi privirea, tenul şi mâinile. Iar dacă ai vreo prietenă care este foarte pasionată de machiaj, atunci ştii de pe acum ce cadou îi poţi face astfel încât să se bucure la maximum. 3 Masks To Party!

Colecţia Beauty Goodies

Magician al duşului şi scamator al ritualului îmbăierii, Sephora transformă acest ritual cotidian într-un moment de neuitat. Accesoriile sunt făcute pentru ne oferi momente de răsfăţ – şi poate şi dependenţă: baghete magice, infuzii care apar şi dispar ca prin farmec, cărţi de joc isteţe şi trucate, decoruri fermecate şi ajutoare (oameni de zăpadă rotofei şi vulpi şirete) bine dresate. Cu toate aceste trucuri, pielea va fi mai fină, mai suplă şi mai parfumată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *