Signature Colour, noua colecție de machiaj Artistry de la Amway pentru un look impecabil

Compliments card

Amway lansează noua colecție de farduri de ochi și de obraz din gama de lux ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR, ce oferă oricărei apariții un aer sofisticat și rafinat. Formulele rezistente au fost create cu o deosebită atenție la detalii, pentru a intensifica frumusețea naturală și luminozitatea tenului și pentru a conferi un look impecabil, ce durează până la 12 ore. 

Colecția ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR este formată din produse cu un design extrem de elegant, care contribuie la definirea unui machiaj perfect al feței: fard pentru ochi, fard de obraz și creion dermatograf. În plus, colecția cuprinde și accesorii precum caseta compactă cu oglindă pentru rezervele de fard de ochi și de obraz și ascuțitoarea pentru creionul de ochi.     

Paletă fard de ochi ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR  

Cu ajutorul paletei se pot realiza o mulțime de machiaje pentru ochi, de la un look natural, de zi, la un efect elegant și sofisticat, pentru evenimentele de seară. Formula rezistentă permite culorii să rămână impecabilă pe durata întregii zile, iar consistența cremoasă facilitează combinarea cu ușurință a nuanțelor. Colecția cuprinde cinci palete, iar fiecare dintre ele conține patru nuanțe asortate pentru evidențiere, conturare, accentuare și definire, astfel încât rezultatul final să fie un look mat, strălucitor sau metalic.

Fard de ochi Amway ARTISTRY SIGNATURE COLOR _pret 23430 lei

Preț: 234,30 lei

Fard de obraz ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR

Fardul de obraz are o textură mătăsoasă, ce îi conferă tenului un aspect mai sănătos și mai luminos. Datorită tehnologiei de reflexie a luminii, obrajii sunt definiți în mod natural. Fardul de obraz se aplică perfect, formula deosebit de lejeră nu blochează porii, conferind tenului un finisaj discret și luminos, timp de mai multe ore. Fardul este disponibil în patru nuanțe ce ajută la realizarea unui machiaj desăvârșit și rezistent.

Fard de obraz Amway ARTISTRY SIGNATURE COLOR_pret 16652 lei

Preț: 166,52 lei

Creion de ochi ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR

Designul special, cu aplicator la un capăt și burete la celălalt, transformă acest creion într-un instrument excelent pentru crearea unor machiaje splendide, într-o multitudine de nuanțe mate sau strălucitoare, de la contururi precise, de zi, la look-uri dramatice, de seară, care vor atrage cu siguranță toate privirile. Formula sa cremoasă se aplică foarte ușor, nu se aglomerează și nu se întinde.

Fall 2015 Eyeliner - black

Preț: 97,47 lei

Fiecare femeie va găsi în colecția ARTISTRYTM SIGNATURE COLOR produsul perfect, care să îi scoată în evidență calitățile, pentru că nu este nimic mai atrăgător la o femeie decât încrederea în sine.

Pentru mai multe informații despre noile produse ARTISTRYTM, vizitați: https://www.amway.ro/ARTISTRY™.

Toate produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway din România. Găsiți mai multe informații despre produse și opțiunile de cumpărare, precum și oportunitățile de business Amway accesând website-ul companiei: http://www.amway.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *