Soluții naturale de la APIVITA pentru îngrijirea părului

,

Nimic nu e mai frumos şi mai feminin decât un păr des şi bine îngrijit, dar adevărul este că puține persoane au un păr sănătos și frumos. Noua gamă de îngrijire APIVITA oferă soluții tuturor tipurilor de păr în cel mai natural, holistic și eficient mod!

Totul a început cu mulți ani în urmă, într-o farmacie din Atena, când a fost creat primul șampon natural APIVITA, ambalat într-o sticlă farmaceutică. Propolisul, mierea și plantele naturale grecești au fost ingredintele principale ale gamei de șampoane, care, după 38 de ani, se transformă dramatic!

Fiind o companie lider în domeniul șampoanelor farmaceutice, APIVITA își reînnoiește formulele cu inovații unice și își îmbogățește gama naturală de șampoane cu produse noi, specializate, cu efecte multiple, care răspund perfect tendințelor și ritmurilor intense ale vieții.

NATURE’S HAIR MIRACLE reprezintă primul pas al îngrijirii holistice (înainte de șamponare) – este un ulei tonifiant pentru toate tipurile de păr cu 5 uleiuri esențiale organice și extract de propolis. CU 100% ingrediente naturale, hrănește și întărește bulbul pilos și părul, stimulează și revitalizează scalpul, amplifică acțiunea produselor de îngrijire folosite ulterior.

APIVITA lansează noi formule îmbunătățite, pentru toate nevoile părului.

⇒Gamă împotriva căderii părului, cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX – inovație exclusivă APIVITA

⇒Gamă împotriva mătreții, cu țelină, salcie albă și propolis

⇒Gamă pentru părul gras, cu mentă, urzică și propolis

⇒Gamă pentru scalp sensibil, cu lavandă și miere

⇒Gamă pentru utilizare zilnică, cu mușețel și miere

⇒Gamă de hidratare pentru toate tipurile de păr, cu acid hialuronic și aloe

⇒Gamă pentru repararea părului deteriorat, cu măsline și miere

⇒Ulei reparator RESCUE HAIR OIL, cu 6 uleiuri prețioase

⇒Gamă pentru strălucire și revitalizare, cu portocală și miere

⇒Gamă pentru îngrijirea părului vopsit, cu floarea-soarelui și miere de cimbru

⇒Măști pentru revitalizare, hidratare și fortifiere în timp EXPRESS.

Lansarea noii game pentru îngrijirea părului APIVITA a avut loc la ARCUB (fostul han Gabroveni), o locație specială unde cunoscători în domeniu, vedete, jurnaliști, bloggeri și influencers s-au informat și au petrecut o seară specială și relaxantă.

NOUA gamă pentru îngrijirea părului APIVITA este produsă în fabrica bioclimatică din Markopoulo – Grecia și este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SENSIBLU.

#parultauvorbeste Apivita

Voi ați folosit produse APIVITA pentru îngrijirea părului? Încearcă-le și află dacă ți se potrivesc, căci #parultauvorbeste!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *