Soluţii pentru apă purificată, sigură pentru băut și gătit de la Zepter

,

Consumul zilnic suficient de apă este vital pentru buna funcționare a organismului. Tocmai de aceea calitatea apei ingerate influențează în mod direct gradul nostru de sănătate.

Din păcate, calitatea apei de la robinet poate fi afectată în mod negativ de sistemul de distribuţie învechit – conducte subterane uzate. În plus, este reală şi problema celor care nu au acces la serviciile publice de alimentare cu apă şi care se aprovizionează din alte surse de apă, de cele mai multe ori microbiologic incerte.

Apa poate conține bacterii, germeni, virusuri, paraziti, arsen, plumb, cadmiu, fluoruri, pesticide, etc. Expunerea îndelungată la astfel de substanțe provoacă boală cronică renală, hipertensiune, boli gastrointestinale, probleme cu ficatul, îmbătrânirea prematură a pielii, probleme ale sistemului circulator și alte afecţiuni grave de sănătate.

Controalele efectuate în anii anteriori de către instituţiile de resort şi organizaţii neguvernamentale referitor la calitatea apei îmbuteliate de pe piaţă au arătat, în anumite cazuri, abateri privind concentraţii mărite de bacterii în apă, termene de garanţie depăşite, nerespectarea condiţiilor de păstrare şi depozitare, lipsa unor informaţii de pe etichete, ambalaje deteriorate etc.

Soluţiile de purificare a apei comercializate de Zepter, respectiv sistemele EdelWasser și AqueenaPro, folosesc un proces complex de filtrare a apei în 5 etape, asigurând o eficienţă medie de reţinere a diverselor tipuri de substanţe din apă de 96-98%.

Ele reprezintă surse permanente de apă purificată atât pentru uzul la domiciliu, cât şi în spaţiile de birouri/afaceri. Acestea au capacitatea de a reţine nu numai impurităţile de natură fizică din apă, ci şi pe cele de natură chimică, organică, microbiologică.

Ambele soluţii beneficiază de documentaţii oficiale ce demonstrează performanţele de utilizare şi conformitatea cu reglementările stricte ale Uniunii Europene.

De asemenea, sistemele Zepter de purificare a apei sunt certificate internațional de către prestigioasa Asociație Americană a Calității Apei, în conformitate cu standardele internaționale NSF/ANSI 42, 53 și 58, fapt ceea ce garantează eficiența acestora.

Sistemul AqueenaPro oferă zilnic 370 de litri de apă purificată, printr-un consum electric minim (25W).

Sistemul EdelWasser oferă zilnic 78 de litri de apă purificată, nefiind necesară conectarea la o sursă de energie electrică.

Sistemele de purificare a apei Zepter ne protejează sănătatea împotriva substanțelor poluante precum bacteriile, virusurile, metalele grele și, în plus, ne ajută să economisim timp și bani.

AqueenaPro și EdelWasser pot fi achiziționate direct din magazinul Zepter din București (Bd. Unirii nr. 70) sau de la reprezentanții Zepter din toată țara. Achiziţia se poate realiza şi cu plata în rate lunare. 

În plus, înscrierea gratuită în programul de loialitate Zepter Club Live 100 , conferă membrilor accesul la discounturi semnificative la achiziția oricărui produs Zepter.

Asigură-te că apa pe care o bei este de calitate, purificată și gătește sănătos cu Zeper!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *