Bărbații cool poartă șosete cu design urban

mm1

Șosetele nu mai sunt demult un accesoriu nesemnificativ în garderoba masculină. În prezent, șosetele au devenit elemente esențiale în construirea unui outfit.

O pereche de șosete poate spune multe lucruri despre stilul și personalitatea cuiva. Dungi sau buline colorate, mustăți sau papion, sneakers, ochelari sau aparat foto, bărbos sau madama… sau poate o bicicletă?

sosete Madam Mitza

Indiferent de modelul, culoarea sau designul pe care îl vei alege, atunci când le vei purta vei avea o stare de spirit foarte bună, iar cei care te vor vedea cu siguranță îți vor spune că ești cool.

sosete Madam Mitza

Porți costum în timpul zilei? Permite-ți să fii îndrăzneț! Mergi cu bicicleta, sau cu trotineta? Perfect! Accesorizează-ți outfit-ul cu șosete de la www.madammitza.com. Vei însenina zilele de toamnă și vei aduce zâmbetul trecătorilor.

Ai chef de sport? Ia-ți skateboard-ul, haine lejere, șosete colorate și hai la o plimbare în parc.

sosete Madam Mitza

Le poți purta și desperecheate. Arată cool și este deopotrivă practic, pentru că nu mai pierzi timp căutându-i așa-zisa pereche.

sosete Madam Mitza

 

Vrei să le faci o surpriză și prietenilor tăi? Optează pentru un pachet plin cu șosete colorate, funky și urbane și înveselește-ți gașca de prieteni.

sosete Madam Mitza

Madam Mitza este un brand românesc îndrăzneț și inovator – asemeni personajului celebru din Bucureștiul de altădată – ce și-a propus să coloreze viețile românilor și să îi determine să trăiască liber, frumos, fără prejudecăți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *