Splendida Tubereuse Mystique, diamantul mistic de la Bvlgari

Parfumurile, aceste esențe minunate ne înfrumusețează atât de subtil viața. Cel mai nou parfum al colecției Bvlgari Splendida este Tubereuse Mystique, o creație prețioasă, specială, complexă, explorând legendele tuberozei, o floare captivantă, mistică, surprinzătoare, irezistibilă, un parfum ușor dramatic, mistic, ideal pentru seară, generator de emoții și fantezii, care se cere a fi purtat cu personalitate. Sunt esențe care vibrează pur și simplu cu personalitatea noastră.

Tuberoza complexă, surprinzătoare și irezistibilă este un diamant pur în parfumerie. Parfumul Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique are o compozitie extraordinara realizata de parfumierul de renume Sophie Labbe. Numele său apare pe sticluțele unor parfumuri faimoase, precum cele ale caselor Cacharel, Elie Saab sau Givenchy. Colaborarea cu Bvlgari se întinde pe mai mulți ani, Sophie lăsându-și semnătura pe patru dintre parfumurile colecției Splendida.

Maestrul Parfumer și-a imaginat o tuberoză crepusculară, simultan bogată și intoxicantă, dezvăluind cele mai puternice și exuberante fațete ale acestei flori. Ea a intensificat aromele dependente ale captivantei tuberoze cu Esența Davana și Absoluta Vanilie. Tonurile sale de chihlimbar calde fac aluzie la rășina de mir și dezvăluie un traseu parfumat distinctiv și puternic. În cele din urmă, Twilight Tuberose oferă note pudrate, texturate, cu o floralitate unică, intensă. Un parfum floral oriental elegant, care este nocturn, mistic și vrăjitor.

Cel de-al cincelea parfum al colecţiei, Bvlgari Splendidă Tubereuse Mystique, are flaconul într-o culoare de albastru mătăsos şi profund. Şi de această dată, remarcăm folosirea ambalajul deja consacrat. Sticluţa are finisaje drepte, iar capacul este auriu, cu o notă de albastru marin în vârf. Reflexiile şi detaliile prezentate pe sticluţă sunt luxuriante, dar delicate, fiind reprezentative pentru femeia care alege să poarte esenţele Bvlgari.

Inima acestei compoziţii este tuberoza, vedeta acestui parfum desăvârşit. Tuberoza este o plantă cu flori delicate, albe, care pot fi purtate ca esenţe de parfum atât de către femei, cât şi de bărbaţi. Tuberoza are o istorie îndelungată în lumea parfumeriei, multe case alegând să numească parfumurile conform notei centrale pentru a atrage atenţia asupra aromei puternice.

La bază găsim vanilie şi smirna. Parfumul capăta astfel un final dulce, catifelat şi uşor de recunoscut. Vanilia absolută se aseamănă cu elixirul, fiind o aromă mult mai puternică, din dorinţa de a obţine o notă impregnantă care să persiste întreaga zi. Smirna în schimb aparţine grupei de răișni şi balsamuri, fiind o notă aparte. Această ultimă notă era necesară pentru a echilibra amestecul propus de Bvlgari.

Eu o percep ca pe o aromă profundă, evidențiată de un buchet cu parfumuri balsamice, amare dar și proaspete, care vor aduce o senzație parfumată senzuală și misterioasă. Examinând-o mai îndeaproape odată aplicată, vei observa o calitate persistentă de sugestii aromatice, dulci și verzi parfumate, care ascund o esență a sentimentelor calde, confortabile și reconfortante. Mirosul florilor albe de tuberoză predomină, în timp ce notele de bază de rășină profundă și condimente lasă o impresie de smirnă și vanilie.

Înainte de a cumpăra Splendida Tubereuse Mystique, probați-o și vedeți dacă se potrivește cu chimia și PH-ul corpului vostru. Parfumul este un oriental-floral pudrat, elegant dulce, o aromă specială, extrem de puternică. Bvlgari Splendidă Tubereuse Mystique este o apă de parfum elegantă şi fascinanta, ideală pentru seară, O găsiți în parfumerii, dar și online, disponibilă sub formă de Apă de parfum de parfum de 50 și 100 ml.

Îmi place la nebunie cum se simte pe pielea mea acest parfum ușor dramatic, mistic, generator de emoții senzoriale deosebite!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *