Sprâncene fără cusur ca la salon

How to make your eyebrow perfect

Sprâncenele definesc conturul și expresivitatea feței, forma lor influiețează armonia și fizionomia întregului chip, de aceea este necesar să ai mereu cele mai frumoase și bine-definite sprâncene.

Chiar dacă natura nu te-a înzestrat nu sprâncene perfecte, nu este o scuză ca să nu ai o formă impecabilă a sprâncenelor. Niște srâncene frumoase îți vor accentua trăsăturile feței și vor evidenția mult mai bine machiajul și ochii. Este nevoie însă de puțină îndemânare, răbdare, produse potrivite și ceva informație.

Sprâncenele perfecte nu necesită o vizită la salon. Indiferent dacă doriți sprâncene dese și intense, soap brows sau sprâncene ton pe ton, puteți efectua aranjarea sprâncenelor, fără probleme, de acasă.

Aveți nevoie doar de pensetă pentru smulgerea firelor în plus, eventual de o lamă de ras pentru sprâncene pentru ajustarea precisă a formei și de rimel, creion sau vopsea pentru sprâncene, pentru colorare. La final, se pot pieptăna cu o perie pentru sprâncene dacă este necesar și gata, obțineți cele mai frumoase sprâncene!

La notino.ro găsiți un arsenal complet pentru aranjarea, machierea și vopsirea sprâncenelor, am ales câteva produse, de care sunt foarte încântată și pe care vreau să vi le prezint:

Gelul de sprâncene MUA Makeup Academy Brow Define

Pentru o expresie perfectă a trăsăturilor faciale, ai nevoie și de sprâncene perfecte. Dacă natura nu a fost darnică în acest sens, vă ajută mult un gel de sprâncene.

Gelul de sprâncene MUA Makeup Academy Brow Define

Cu acest gel puteți defini forma sprâncenelor, sublinia nuanța lor naturală și corecta micile imperfecțiuni.

MUA Makeup Academy Brow Define are o periuță teșită, astfel încât aplicarea îi reușește absolut oricui, iar sprâncenele perfecte vă vor fi la îndemână în fiecare dimineață, în cel mai scurt timp, aplicând direct pe sprâncene o cantitate de gel adecvată.

MUA Makeup Academy Brow Define

Are persistență îndelungată, permite definirea precisă a formei sprâncenelor și umplerea acestora, peria teșită facilitează aplicarea, textura gel se usucă rapid, iar peria face parte din capac.

Creionul pentru sprâncene Essence Brow Pomade + Brush

Pentru sprâncene perfecte, un ajutor indispensabil mereu la îndemână pentru momentele în care sprâncenele au nevoie de un retuș rapid și ușor este creionul pentru sprâncene.

Essence Brow Pomade + Brush este un creion cu o cremă fină, cu o culoare vibrantă ce se adaptează fiecărui tip de sprâncene și o pensulă extrem de precisă pentru o aplicare perfectă.

Creionul pentru sprâncene Essence Brow Pomade + Brush

Produsul este ideal pentru definirea unui aspect uniform al sprâncenelor, pentru umplerea golurilor sau pentru corectarea simetriei faciale în timpul unui machiaj.

Creionul pentru sprâncene Essence Brow Pomade + Brush redă sprâncenelor o formă voluptoasă, creează tușe perfecte, fără să încarce, pune în valoare frumusețea naturală, are o culoare opacă și extrem de durabilă, formulă rezistentă la apă, umple golurile existente, este rezistent la transfer și este ușor de folosit.

Creionul pentru sprâncene Essence Brow Pomade + Brush

Se deșurubează recipientul mic cu pomadă. Înmuiați pensula special creată în conținut, având grijă să nu fie în exces, apoi aplicați pe sprâncene acolo unde este nevoie și veți obține sprâncenele pe care vi le doriți.

Paleta pentru machiaj sprâncene Palette Sourcils Brows

Paleta pentru machiaj sprâncene Palette Sourcils Brows

Machiajul sprancenelor

Atunci când mama-natură nu te-a înzestrat cu sprâncene bogate și dese, trebuie să găsești o metodă cât mai convenabilă pentru umplerea golurilor.

Cea mai la îndemână alternativă este machiajul, folosirea unui fard pentru sprâncene, cu ajutorul cărora vei reuși să spui adio golurilor și să oferi definire și un contur perfect.

Paleta pentru machiaj sprâncene Palette Sourcils Brows

Încearcă să folosești o abordare cât mai naturală, alege culoarea potrivită și nu aplica fard în exces.

Vopsea cremă profesională pentru sprâncene fără amoniac Cameleo

Dacă vreți să vă evidențiați instant sprâncenele, se poate cu o vopsea sprâncene, cum este vopseaua specială Delia Cosmetics Cameleo Eyebrow Tint Cream!

Produsul nuanțează imediat sprâncenele, le definește și oferă o rezistență de lungă durată, până la 14 zile.

Cantitatea este suficientă pentru 15 utilizări.

Vopsea cremă profesională pentru sprâncene fără amoniac Cameleo

Nu conține amoniac și nici parafenilendiamină!

Înainte de aplicare efectuați testul alergic.

Folosiți o cremă bogată pentru a proteja pielea din jurul ochilor.

Combinați conținutul pachetului consultând instrucțiunile și aplicați amestecul omogen pe sprânceana curată, în forma dorită.

Lăsați să acționeze 5 – 10 minute (prelungirea timpului duce la obținerea unei culori mai închise).

Ștergeți folosind o dischetă cu lapte demachiant apoi aplicați o cremă hidratantă.

Orice femeie poate fi propriul expert în sprâncene. Sprâncene scurte, sprâncene neregulate, sprâncene nedefinite… toate problemele dispar într-o clipă!

Nu-ți trebuie cine știe ce îndemânare, ci doar produse potrivite pentru a obține un look aproape perfect și natural al sprâncenelor!

Voi ce produse folosiți pentru a avea sprâncene cât mai frumoase?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *