POP Bluebell by Stella McCartney, îndrăzneț și feminin

18382697_321538691599366_8389002741854240768_n

Nu cred sa existe pe lume ceva mai suav provocator decat banala picatura de parfum. Te atrage, te provoaca, te invaluie si te seduce, iar si iar, cu arome noi, ce te surprind, te cuceresc si te fac sa le doresti. Stella McCartney, un brand pentru femei creat de o femeie ne provoaca, de asta data, cu noul POP Bluebell, un parfum inspirat de prima aroma a Stelei, dar mai intens, mai indraznet!

Pop Bluebell, a doua lansare a colectiei Pop by Stella McCartney, este inspirata de aroma unica a clopoteilor englezesti. Planta este pe cale de disparitie  iar culegerea sa este ilegala, astfel ca s-a apelat la biomimetism pentru a capta aroma, din respect pentru pretioasa floare.

Pop Bluebell devine astfel primul parfum care evoca adevaratul miros al clopoteilor si nu ofera doar o interpretare, ci aduce un nou echilibru, profunzime si personalitate in originalul miros POP, echivalentul naturii multiple ale noii generatii a iconurilor Stella McCartney.

Celelalte note sunt lemn de santal, frangipani si tuberoze, o interpretare mai puternica si contemporana a florii de tuberoza ce contrasteaza cu caldura lemnului de santal autentic.

POP-Bluebell-Eau-de-Parfum-fragrance-stella-mccartney

Ca si clopoteii englezesti, femeile pop au acum o incredere crescuta pentru a fi libere si a-si exprima autenticitatea si individualitatea.

Fetele POP au evoluat si se indreapta spre o noua aventura sustinuta de individualitate si putere interioara, oferind un nou fel de frumusete.

Campania o include si pe Lola Leon, fiica Madonnei, pentru un al doilea sezon ca model pentru noua linie de parfumuri.

POP-Bluebell-Eau-de-Parfum-fragrance-stella-mccartney

Prieteniile adevarate si durabile reprezinta modul in care ne dezvoltam, creand un sentiment mai profund de intimitate, generozitate si curaj. Tonul albastru reflecta perfect acest lucru. Este extrem de frumos, insa calitatea sa principala este forta“, a spus Stella McCartney.

Stella McCartney crede ca, in calitate de fiinte umane, suntem mereu în schimbare, iar POP evolueaza odata cu fetele care o poarta. In POP Bluebell ele au trait viata, au invatat și au devenit mai frumoase in acest proces.

Pop Bluebell este cea de-a doua editie a colectiei Pop, prezentata la un an dupa debut.

POP-Bluebell-Eau-de-Parfum-fragrance-stella-mccartney

Ador aroma de tuberoza, dar si cea de santal, asa ca sunt absolut sigura ca Pop Bluebell va face parte dintre preferatele mele.

Parfumul se va gasi exclusiv in magazinele Marionnaud! Este disponibil si online, in variantele de 30, 50 si 100 ml (apa de parfum).

POP-Bluebell-Eau-de-Parfum-fragrance-stella-mccartney

Va las si clipul de prezentare, ca sa-l cunoasteti mai bine. Ce spuneti, va tenteaza sa-l incercati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *