Știința somnului de frumusețe de la ELEMIS

As you know, a restful sleep is the key to beauty! Pornind de la acest adevăr, ELEMIS a lansat in luna august Skin-Synchronizing Peptide 24/7. Gama ELEMIS Peptide 24/7 este inspirată de ceasul miraculos al corpului.

Pielea urmărește ritmurile circadiane, creând valuri de activitate care declanșează celulele să efectueze procese importante în anumite momente ale zilei. Noaptea, în timp ce dormim, celulele pielii noastre sunt ocupate cu procesul de reînnoire și regenerare. Tulburările de somn și stilul de viață pot avea un efect cumulativ; iar pielea dvs. poate fi dezechilibrată și să nu mai fie sincronizată, iar aspectul tenului să fie compromis.

De ce Peptide4? Proiectată folosind biologia moleculară avansată, ELEMIS a dezvăluit secretul ceasului intern sincronizat al pielii. Peptidele sunt lanțuri biologice de aminoacizi, derivate din extracte de drojdie. Peptida 4 este o tetra-peptidă, alcătuită din patru aminoacizi,
și ajută la susținerea proceselor pielii, pentru un aspect regenerat, revitalizat și odihnit.

Petal Power – Cultivate exclusiv în Marea Britanie pentru ELEMIS, cu ajutorul specialistilor agronomi de vârf cele două uleiuri unice de semințe de floarea-soarelui furnizează concentrații mari de acizi grași omega-3 și vitamina E. Combinate cu peptida4, aceste plante de înaltă performanță sincronizează pielea pentru un aspect mai sănătos, revitalizat și radiant.

NIGHT SCENTED STOCK – Exclusiv la nivel mondial

ELEMIS a fost prima companie care a extras ulei de semințe presate la rece din această floare delicată, care te înconjoară cu o aromă dulce numai seara. Cultivat pentru ELEMIS în zona rurală britanică East Anglia, uleiul este bogat în acizi grași Omega-3 și vitamina E. Rezultatul este o piele mai fină, mai sănătoasă, STAR ARVENSIS™ – Exclusiv la nivel mondial.

Crescut și presat la rece în Marea Britanie EXCLUSIV pentru ELEMIS, semințele din aceste mici flori în formă de stea sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale naturale de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Uleiul de semințe are un efect pozitiv, reduce aspectului liniilor fine și îmbunătățește elasticitatea pielii din jurul ochilor.

►PEPTIDE4 NIGHT RECOVERY CREAM-OIL | 30ml, Preț 398 lei

Această cremă de noapte extraordinară, combină hidratarea unei creme cu protecția unui ulei.
• Puterea Peptide4, o peptidă derivată din drojdie, proiectată folosind biologia moleculară avansată, ajută tenul să se odihnească, să fie hrănit și sănătos după ce te trezești.
• Uleiurile de semințe Perilla și Night Scented Stock bogate în Omega și Vitamina E, lasă pielea să se simtă regenerată și revitalizată.
Rămai ASIGURAT

►PEPTIDE4 EYE RECOVERY CREAM | 15ml, Preț 319 lei

• Obțineți acel aspect frumos, odihnit toată ziua, cu această cremă de ochi care vă ajută să vă revitalizati și reîmprospătați zona ochilor.
• Peptida4 ajută la revitalizarea conturului ochilor și redă strălucirea.
• Cultivate exclusiv pentru ELEMIS, uleiurile de semințe de Star Arvensis ™ și Night Scented Stock hidratează intens și contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii.
• Extractele de Hawkweed și Daisy conferă luminozitate și un aspect vizibil întinerit, timp de 24 ore.

►PEPTIDE4 THOUSAND FLOWER MASK | 75ml, Preț 311 lei

Acestă mască-tratament cu efect răcoritor este alimentată de miile de de flori căzute pe sol, pentru a reda strălucirea tenului instant. Aspectul mat, unic al măștii se întinde pe toată fața ca un strat de catifea neagră, cremoasă, care nu se usucă niciodată!
• Peptida4 transformă pielea obosită pentru a-i reda strălucirea naturală.
• Conține Turbă din zona nordică, compusă din mii de flori organice și ierburi bogate în minerale, vitamine, aminoacizi și acizi grași. Turba Nordică ajută la echilibrarea stratului de protecție al pielii și sprijină capacitatea pielii de a se proteja.
• Trifoiul dulce are acțiune tonică, iar trio-ul de extracte de Salcie, Acid Lactic și Argilă Neagră braziliană exfoliază ușor pentru a lăsa pielea netedă și strălucitoare.

Detalii despre noua gama ELEMIS Peptide 24/7, despre produsele si tratamentele ELEMIS le gasiti pe www.adda-shop.ro și în magazinul din Calea 13 Septembrie nr. 206D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *