Stil de festival cu PANDORA

Vara aceasta, PANDORA îmbină un stil jucăuş cu un aer boem şi emoţii pozitive! Experimentează şi joacă-te cu cele mai hot nuanţe ale momentului – albastru-peruzea, corai sau oranj – şi asortează-le cu brăţările din piele fină, arămie, cărămizie sau neagră, şi cu ciucurii coloraţi mobili.

Noua colecţie nu este trecătoare asemenea unei iubiri de o vară.

Îndrăzneşte să explorezi! 

Colierele, brăţările, talismanele, pandantivele, cerceii şi inele de vară exprimă personalitatea puternică şi spiritul liber al celor care le poartă.

Ele sunt finisate manual, fiind realizate din metalele preţioase de înaltă calitate şi având modele versatile.

Aceste bijuterii pot deveni cele mai frumoase amintiri, la care te poţi întoarce oricând pentru a reintra în atmosfera de festival.

Acum începe o nouă eră a aventurilor de stil, PANDORA îndemnându-le pe femeile de pretutindeni să se exprime necondiţionat – într-o manieră vintage inspirată de Woodstock-ul anului 1969 sau într-una modernă, în spiritul unor festivaluri precum Coachella, Untold, Electric Castle sau Neversea.

Creează combinaţiile ideale de bijuterii pentru festivaluri prin suprapuneri ale brăţărilor, cerceilor şi colierelor în variate culori şi materiale, potrivite pentru a completa orice ţinută.Lasă-te inspirată, descoperă detaliile frumoase ale vieţii şi simte-te liberă să abordezi look-uri inedite cu noile noastre bijuterii vibrante, inspirate de atmosfera festivalurilor şi perfecte pentru o vacanţă electrizantă. Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *