7 ținute cu stil la birou de la Noi9.ro

,

 

1

În acest sezon, Noi9.ro propune o împrospătare a garderobei office și aduce în prim plan piese care definesc silueta și emană feminitate și eleganță absolută.

Cu o selecție seducătoare de haine, genți, încălțăminte și accesorii, Noi9 este destinația de shopping online pentru femeile care își doresc apariții stilate, care să le pună în valoare personalitatea.

9

Noi9.ro propune piese exclusiv de la branduri și producători români, printre aceștia fiind îmbrăcăminte Giorgal, Zada Boutique și Alexandra Ghiorghie, încălțăminte Verogia, genți Gianni Conti și Verogia și accesorii Yannia, Katelier sau Erika.

3

Prin selecția de la Giorgal, Noi9.ro propune pentru acest sezon ca material predominant tricotul. Acest tip de textură este un “chic-alert” al toamnei, când sunt necesare piese din țesături pline, care să fie delicate cu pielea.

6

Și pentru că ținutele office nu înseamnă doar culori sobre, de aceea Noi9.ro îndeamnă doamnele și domnișoarele să aleagă nuanțe puternice, pline de personalitate și vitalitate. Piesele propuse aduc o paletă vastă de nuanțe potrivite pentru sezonul de toamnă-iarnă, precum: albastru cobalt, kaki, burgundy, îmbinări de gri, verde închis și clasicele non-culori alb și negru, fie că vorbim despre îmbrăcăminte, încălțăminte, genți sau bijuterii.

7

Croiala tip creion predomină și denotă o senzualitate aparte și conturează perfect orice siluetă. Rochiile tip creion creează o apariție plină de rafinament și feminitate. Acestea sunt realizate din texturi fine, care îmbracă perfect liniile corpului.

Printre piesele office pentru sezonul toamnă-iarnă de la Giorgal se află și clasica fustă conică, un articol de îmbrăcăminte care rămâne în “trend”. Prin armonia adusă siluetei, această piesă emană grație și o sobrietate intrigantă, plină de feminitate. Fusta conică poate fi combinată cu diverse cămăși în nuanțe intense, sau printuri jucăușe, pentru un accent chic ținutei.

5

Piesele au imprimeuri interesante în nuanțe de toamnă: îmbinări de maro și oranj, asocieri de gri antracit cu gri deschis și bleumarin cu accente în nuanțe intense.

Gențile din piele de pe Noi9.ro, de la Gianni Conti și Verogia, au un design actual și pot fi integrate cu succes în ținutele office. Nuanțele acestora pornesc de la cele neutre de negru, bleumarin și gri, sau vin ca accent de culoare care “sparge” ținuta. Burgundy-ul tomnatic sau îmbinările de nuanțe precum: oranj, negru și crem sau verde și crem sunt ideale pentru sezonul toamnă-iarnă.

2

Pantofii sunt un alt element esențial al outfit-ului, iar modelele stiletto, oxford sau mocasinii Verogia completează ținutele propuse de Noi9.ro pentru birou.

8

Pentru un plus de eleganță, accesoriile realizate de Yannia, Katelier sau Erika sunt un accent prețios adus ținutei.

4

Echipa de creație pentru vizualurile de campanie:

  • Styling: Noi9.ro
  • Photo & Edit: Raluca Margescu
  • Make Up: Denisa Sima
  • Hairstyling: Anastasia Beauty Salon
  • Model: Ana-Maria Chisar
  • Shooting Location: Floria.ro Headquarters

Vouă ce ţinută  Noi9.ro vă place mai mult?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *