Street Line, tendințele toamnei în colecțiile Reserved

Reserved 1

Reserved deschide noul sezon întorcându-se ușor de la ținutele de vară inspirație a anilor 1970, la croieli actuale. Paleta de culori șterse este împrospătată, și o gamă întreagă de piese clasice apar în colecție. În această toamnă întâmpinăm cu bucurie silueta feminină a trend-ului normcore.

Reserved deschide noul sezon întorcându-se ușor de la ținutele de vară inspirație a anilor 1970, la croieli actuale.

Reserved6

Paleta de culori șterse este împrospătată, și o gamă întreagă de piese clasice apar în colecție. În această toamnă întâmpinăm cu bucurie silueta feminină a trend-ului normcore.

Reserved2

Imaginează-ți cămăși din denim mulate pe corp, pantaloni skinny, rochii strâmte și fuste mini, piese simple și basic, dar care îți pun în valoare silueta.

Reserved4

În plus, colecția Reserved Street este plină de piese clasice și timeless: dungi alb-negru, jachete parka, tricoturi și piele neagră.

Reserved3

Întreaga colecție este un mix de stiluri inspirate de grunge, hippie, urban folk și eleganța sporty. Imprimeurile pe care le vei găsi în colecția Street sunt de obicei simple și geometrice (carouri, dungi subțiri), doar uneori îmbogățite cu elemente florale pe materiale bogate.

Reserved5

Piesele basic, dar classy și chic, au fost  în primul rând gândite să ofere confort. Accesoriile excentrice (cum ar fi poșetele mini din denim matlasat) și accentele neașteptate în culori intense (jachetele roșii) sunt cele care dau o notă creativă design-ului colecției Street.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *