Sugar Town – Phenom Summer Collection by Jessica Cosmetics

Jessica Cosmetics lanseaza colectia de vara SUGAR TOWN. Trei lacuri de unghii stralucitoare, delicate si de lunga durata.

Viata nu este perfecta, insa unghiile tale pot fi. Tot ce ai nevoie este o doza mica de „zahar”.

Noile nuante Sugar Town Phenom sunt disponibile individual, sau in formula de cinci, alaturi de tratamentul-baza Bend Don’t Break si topul final cu uscare rapida,  Phenom Finale Shine.

Sugar_Town_JessicaCosmetics

Laffy Taffy – roz bubblegum

Red Hots – rosu stralucitor Hip, poppy

Gumdrop – alb radiant

De ce Phenom Collection? Deoarece vorbim despre lacuri de unghii cu uscare rapida, rezistenta indelungata de pana la 10 zile si stralucire intensa.

Secretul consta intr-un polimer revolutionar din lacul de unghii si un initiator foto din topul pentru stralucire – Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturala, acestea lucreaza impreuna. Rezultatul este o manichiura rezistenta, cu un luciu intens.

O manichiura mai rezistenta cu tratamentul Bend Dont’t Break? Cu polimeri de hidratare, acest complex revolutionar imbunatateste starea unghiei naturale. Ii creste rezistenta si flexibilitatea, impiedicand ruperea lor.

Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.

Sunt vegane si nu au fost testate pe animale ( cruelty free 100%).

Pret unboxing: 186 lei

Phenom – 54 lei/buc

Bend Dont’t Break – 101 lei

Phenom Finale Shine – 54 lei

O manichiură pastel este alegerea potrivită dacă dorești să fii în trend, dar în același timp să rămâi discretă, fără a atrage prea multă atenție. Trăiește vara și lasă-te învăluită de culoare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *