PUPA Summer in L.A. Make-up Collection 2018

 

Pentru că este prima dată când primesc informații despre produse PUPA Milano, sunt nerăbdătoare să vi le prezint! Este vorba despre colecția de vară Estate di Pupa 2018, Summer in L.A., în care stilul californian și energia petrecerilor la piscină pur și simplu explodează în culori vibrante, sărutate de soare!

Finishuri holografice opace, culori vibrante și pline de culoare pentru un make-up vitaminizat care îți scoate în evidență pielea mângâiată de soare.

Creion de ochi Multiplay Summer în L.A.

PUPA Milano își inaugurează colecția de vară plină de viață cu Multiplay Summer în L.A., creioanele de ochi cu triplă utilizare, caracterizate printr-o formulă de lungă durată îmbogățită cu vitamina C și E antioxidante și Ulei de Bumbac care conferă catifelare și hidratare.

Acestea pot fi folosite ca tuș de ochi pentru a sublinia privirea, kajal pentru intensificarea privirii și fard de pleoape cu o culoare pură care se întinde perfect.

 

 

 

Textura extrem de moale şi netedă, dată de prezența uleiul de jojoba, combinată cu o conturare optimă, vă permite să creați linii precise sau nuanțe în funcție de nevoile și de machiajul pe care dorim să-l realizăm.

Preț recomandat: 37,00 lei

Trucuri de make-up

Porniți de la canalul lacrimal şi trasați o linie de-a lungul liniei genelor superioare, mai mult sau mai puţin groasă, urmărind forma naturală a ochiului.

Pentru conturarea privirii repetați operațiunea pe linia inferioară. Dacă dorești un efect de umbre, estompează linia folosind aplicatorul integrat.

Umbrele funcționează perfect ca bază pentru fard: ajută la creșterea rezistenței machiajului și permite o aplicare uniformă.

Creionul poate fi folosit și drept kajal aplicându-l în interiorul liniei genelor inferioare.

Este disponibil în două nuanțe: Mai Tai și Cuba Libre, este fabricat în Germania și este recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

Fard de ochi 3D Holo Eyeshadow Summer în L.A. PUPA

Noul 3D Holo Eyeshadow Summer în L.A. PUPA, fard de ochi cu efect 3D, care face privirea vibrantă, cu o lumină nouă cu multiple faţete pentru un efect holografic uimitor. Este o pudră compactă cu proprietăți asemănătoare cu cele ale unei creme, fabricat în Italia.

Textura compactă cu atingere cremoasă se întinde perfect pe pleoape și oferă o culoare pură și ”în mișcare”.
Formula este caracterizată printr-un amestec de rășini, ceară și uleiuri care determină o adeziune perfectă a produsului, iar în acest fel este fixată instantaneu, menținându-se nemodificată în timp.

 

Preț recomandat: 56,00 lei

Trucuri de make-up

Aplică fardul cu mici atingeri pe centrul pleoapei și aproape de colțul intern al ochiului pentru a crea puncte de lumină tridimensionale.

Aplică-l direct cu degetele pentru a aprecia senzorialitatea unică și pentru o aplicare mai ușoară.

Este disponibil în două nuanțe: Long și Sex on the beach, este testat oftalmologic, nu conține parabeni și este fabricat in Italia.

Ruj Stilou cu Efect Mat (Matt Shaping Lipstick Summer in L.A.)

Printre cele mai semnificative produse ale colecției de machiaj PUPA vara 2018 se remarcă Rujul Matt Shaping, ruj intens, vibrant și catifelat, cu un puternic efect mat.

Caracterizat printr-o textura ușoară, promite o lungă apăsare și o culoare plină, saturată și intensă, mereu uniformă. Vârful special înclinat vă permite să sculptați cu ușurință buzele și să trageți conturul într-un mod impecabil.

Formula specială constă din pulberi sferice și ceruri de înaltă performanță, fiind îmbogățită și cu vitamina E cu un efect antioxidant și de protecție.

Preț recomandat: 51,00 lei

Este disponibil în două nuante luminoase: Caipirinha de căpșuni și  fuchsia intense.

Iluminator pentru Față Cushion (Light Me Summer in L.A.)

Iluminator pentru față cu textura tip cremă moale şi pudrată se aplică perfect cu o lejeritate absolută, pentru un chip luminat de raze perlate.

Aplicatorul perniță integrat permite o prelevare optimă și o întindere ușoară, omogenă și confortabilă.

Cerurile și Uleiurile oferă o consistență fină și aplicare perfectă. Textura este cea a unei creme care se transformă în pudră după aplicare. Este îmbogățită cu Unt de Mango, emolient natural cu proprietăți hidratante și Vitamina E  cu proprietăți antioxidante.

Pigmenții speciali acoperiți creează o peliculă fină și confortabilă pe piele.

 

Preț recomandat: 51,00 lei

 

Trucuri de make-up

Fardul de obraz Blush Cushion se întinde perfect pe piele, fiind de o lejeritate absolut în contact cu pielea.

Produsul se găsește în interiorul bazei. Luați o cantitate mică de produs cu aplicatorul cushion integrat.

Aplicați fardul de obraz pe pomeți, dinspre obraji înspre tâmple și invers, întinzând bine produsul.

Lac de Unghii cu Efect de Sticlă (Lasting Color Gel Summer in L.A.)

Pentru unghii impecabile cu efect plumping, folosiți Lacul de unghii gel fără lampă UV care creează un efect lucios şi plin. Culoare ultra pigmentată încă de la prima aplicare se întinde în mod uniform și se usucă în timp record.

Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire rotunjite, asigură o prelevare și o aplicare optime. Textura oferă volum cu efect 3D pentru unghii cu suprafață lucioasă și plină, cu finish super strălucitor.

Lacul de unghii Lasting Color Gel are o formulă inovatoare bogată în rășini care creează o peliculă super strălucitoare și o uscare rapidă. Textura, caracterizată de o vâscozitate ridicată pentru un efect plumping, este bogată în plasticizanți care creează o peliculrezistentă. Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) sau camfor.

 

Preț recomandat: 29,00 lei

Trucuri de make-up

Înainte de a aplica lacul de unghii, folosește baza specială Pupa pentru a proteja unghiile și a crește rezistența lacului.

Aplică culoarea Lasting Color Gel în 2 straturi lăsând să se usuce complet între un strat și celălalt. Pentru a scoate în evidență volumul și finishul lucios, aplică Gel Top Coat.

Pentru a spori durabilitatea lacului de unghii, aplică lacul colorat și pe vârful unghiei.

Pupa_Summer in L.A.

Ce spuneți, cum vi se pare Colecția Summer in L.A., voi folosiți produse PUPA Milano?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *