Ten neted și catifelat cu Biotissima® de la LifeCare

Life_Care_Biotissima

Adesea, o piele fină și catifelată întreaga zi este singurul lucru de care ai nevoie pentru a te simți sigură pe farmecul tău. Dacă adori sentimentul de mulțumire pe care îl ai atunci când te uiți în oglindă și descoperi că tenul tău arată extraordinar chiar și pe final de zi, atunci noua formulă a cremei hidratante de zi Biotissima® este pentru tine.

Biotissima - Crema hidratanta de zi

Noutatea produsului este formula îmbunătățită, certificată bio, care activează procesul regenerare a pielii prin ingrediente valoroase si extrem de hrănitoare:

  • Supranumită „planta imortalității” de către egipteni, aloe vera conține betacaroten și vitaminele A și E, antioxidanți care conferă pielii fermitate și elasticitate.
  • Untul de shea hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulând, totodată, vindecarea rănilor superficiale și diminuarea liniilor fine.
  • Uleiul de jojoba eliberează porii, fiind un adjuvant pentru tenul cu tenul cu tendințe acneice. Acest ingredient înmoaie pielea, lăsând-o catifelată întreaga zi și combate efectul radicalilor liberi, având, astfel, un puternic efect anti-aging.
  • Numit „aurul lichid” de către poetul grec Homer, uleiul de măsline protejează pielea datorită conținutului bogat de antioxidanți. În plus, acesta hrănește tenul în profunzime și îi conferă o strălucire naturală.
  • Acizii grași Omega 3, 6 și 9 inhibă facturii care ar putea determina inflamații, îi oferă tenului suplețe și protejează structura interna a pielii.
  • Ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipactive Inca inchi împrospătează și hidratează și atenuează ridurile.

Biotissima - Crema hidratanta de zi_cutie

Cremă hidratantă de zi Biotissima – preț 56,99 lei

Și, pentru că pielea hidratată este perfect pregătită pentru un machiaj atrăgător, aruncăm o privire și către tendințele de makeup pentru toamnă-iarnă 2016-2017.

Și, pentru că tenul care radiază de strălucire și prospețime întreaga zi nu are nevoie de trucuri complexe de machiaj, poți să alegi fără griji un luciu de buze într-o nuanță pastelată, care îți pune în valoare frumusețea.

Luciul de buze light pink de la Biotissima® are o textură ușoară și o formulă bio și, în plus, se încadrează perfect într-una dintre tendințele din această toamnă: machiajul minimal, care îți conferă un aer atrăgător de natural.

Biotissima_Luciu de buze_light pink

Luciu de buze Biotissima, light pink – preț 35,99 lei

Pentru ocaziile speciale, trebuie să știi că, în toamna aceasta, stiliștii internaționali recomandă și machiajul smokey eyes.

Alege fardul de pleoape Biotissima în nuanțe de gri electric și poartă cu încredere un machiaj seducător!

 

Biotissima_fard pleoape_gri_smokey eyes

Biotissima_fard pleoape_gri_texture_smokey eyes

Fard de pleoape Biotissima, gri – preț 57,98 lei

Produsele sunt disponibile pe www.life-care.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *